Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

11 аудіокнижок сучасних українських письменників відтепер у вільному доступі

Iнше 28.03.2021

Протягом трьох місяців команда проєкту #Слухатисерцем працювала над записом 11 аудіокнижок за творами сучасних українських дитячих письменників. Добірка книжок розподілена за віковими групами та орієнтована на читачів від дошкільного до старшого шкільного віку.

Лист про свою роботу команда у складі: Мар’яни Гончарової-Горянської, Юлії Валової та Анастасії Коноплян надіслала на пошту редакції Гард.City.

Це вперше в Україні дитячі аудіокнижки вийшли одночасно з їх паперовими версіями. Проєкт вдалось реалізувати завдяки підтримці #Українськогокультурногофонду.

Якісні, багатоголосні, у музичному супроводженні аудіоверсії літературних творів сучасних українських авторів доступні для прослуховування. Голоси героїв дитячих книжок озвучували професійні актори та радіоведучі. Серед них: Гиндин В’ячеслав, Озеров Михайло, Стеценко Оксана, Оцупок Ганна, Кошманова Ірина, Крижненко Сергій, Дідик Олег та інші.

Книги викладені у вільний доступ на сайтах партнерів проєкту #ВидавництваРанок та онлайн бібліотеки для людей з проблемами зору #Ліхтар.

Слухайте за посиланням бібліотеку #Голосикнижок:

Посилання на віртуальну бібліотеку можна також знайти завдяки QR-кодам, що розташовуватимуться на обкладинках відповідних друкованих книжкових видань.

Бібліотечки «Голоси книжок» з 11 аудіокнижок вже відправили до дітлахів, вихованців 12 спеціалізованих шкіл інтернатів України. Для зручності прослуховування команда проєкту подарувала кожному інтернату якісне сучасне аудіообладнання. Кожен малючок отримав власний диск з аудіокнижками відповідно його віковій групі.

Читайте також: На Миколаївщині запрацює автоматична фіксація порушень Правил дорожного руху: де саме буде камера

Немає тегів:

3383 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4