Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Звичайне диво

ПУБЛІКАЦІЇ, Суспільство 16.01.2019

Перші звуки у житті почули діти Первомайського ТО УТОГ

Кожен з нас неодноразово чув, що діти це наше майбутнє, але в круговерті справ та хронічної нестачі часу ми не помічаємо їхніх проблем, не додаємо їм уваги та любові, а інколи у нас інколи не вистачає розуміння, вміння чи знань, що їм допомогти, дуже часто нам не вистачає коштів, все те стає особливо актуальним, коли це діти з вадами слуху.

І звичайним дивом видається, коли знаходяться люди з великим серцем, які мають можливість, час, бажання та кошти, щоб допомогти дітям, які не чують.

Диво трапилося й напередодні нового року з дітьми, що перебувають на обліку в Первомайській ТО УТОГ.

Хто найбільше може зрозуміти дитину, як не мати? Саме материнське серце може віднайти в своєму вогник тепла і подарувати його дітям, а як відомо, чужих дітей не буває.

А хто може найбільше знати про проблеми дітей з вадами слуху, як не мати, що сама з року в рік ставала єдиним зв’язком між світом та власною дитиною?

Саме така мати і стала янголом для наших діток. Мати, у якої велике серце, що ще раз підтверджує бажання нашої благодійниці залишатися невідомою. Тому що справжнє добро не має імен, робиться не на показ, а за покликом серця.

26 грудня 2018 року за ініціативи та за кошти нашої благодійниці та інших небайдужих людей до Первомайська було запрошено лікаря-сурдолога з Одеського обласного Центру слуху, який здійснив обстеження, підбір та налаштування слухових апаратів, придбаних за кошти благодійників, для семи дітей віком від двох до дванадцяти років.

Всього благодійниками було придбано вісім слухових апаратів європейського виробництва, вкладишів та батарейок для них.

Неможливо описати словами почуття оточуючих, та і самих дітей, коли вони перший раз почули звуки та слова. Це океан захоплення та здивування, це дитячі оченятка, які ми напевне не забудемо ніколи, це сльози матерів, це надія на щасливе майбутнє своїх дітей.

Звісно, попереду, ще довгий шлях та кропітка робота по адаптації цих дітей до життя в суспільстві, та разом з тим, перший крок вже зроблено.

Не забули наші благодійники і про те, що слухопротезування відбувалося на передодні новорічних свят, та як справжні чарівники від всієї душі подарували кожному із діток по великому пакунку солодощів, а що ще потрібно дитині для щастя, як бути здоровою та пригоститися солодощами.

Отаке воно звичайне диво, що трапилося з нами цими передноворічними днями.

Бажаємо нам всім побільше таких див. Щастя та добробуту всім добрим людям та особливо, тим, що мають наснагу та мужність працювати чарівниками в ці нелегкі часи.

Ще раз низький вам уклін, хай береже вас Господь.

З повагою, Олена Латишева, голова Первомайської ТО УТОГ

Читайте також: “Укрпошта” попередила про затримки з доставкою пошти

Немає тегів:

664 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4