Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

«Жінки Первомайщини прагнуть змін!»

ПУБЛІКАЦІЇ, Суспільство 01.09.2018

У Первомайську відбувся форум активних та дієвих панянок.

Серпневого дня в сесійній залі виконавчого комітету міської ради зібрались найактивніші та найдієвіші панянки: представниці органів влади міста та району, бізнесвумен, очільниці та представниці громадських об’єднань, жінки-лідерки, багатодітні матусі. Усі представниці прекрасної половини Первомайська з різноманітними сферами діяльності та вподобаннями.

Це все через те, що організатори форуму ставили за мету консолідувати жінок усіх сфер діяльності – управлінської, бізнесової, соціальної, громадської та політичної задля налагодження тісної співпраці, обміну досвідом та сприяння розвитку Первомайщини й Миколаївщини загалом.

У вітальному слові міський голова зазначила, що депутатський корпус на 30% складається саме з жінок, а це говорить про те, що у нашому місті жінки – це рушійна сила, яка прагне змінити життя на краще. Вона подякувала присутнім жінкам за активність та небайдужість, висловила активісткам слова підтримки у всіх їхніх починаннях, побажала подальших успіхів та досягнень.

Варто зазначити, що захід відвідали навіть найменші представниці серед жінок. Маленькі дівчатка з цікавістю слухали усі розмови дорослих.

А послухати було кого. Серед доповідачів були місцеві активістки та депутати, а також гості з інших регіонів України. Ірина Славова – депутатка з Мелітополя, розповідала про те, як себе почувають жінки в політиці та чи притісняють їх починання на державотворчому рівні. Жанна Шинкарьова – директорка приватної школи у Києві, донесла до присутніх інформацію про бізнес та жінку в суспільстві, її труднощі на шляху до успіху.

Також під час форуму панянки розглядали питання розширення економічних можливостей та прав жінок, подолання жінками перешкод та суспільних викликів у місцевих громадах, зростання організаційної спроможності жіночих громадських організацій та просування жіночих ініціатив.

Завдячуючи плідній роботі, що тривала трохи більше п`яти годин, жіноцтвом було досягнуто головної мети форуму, а саме – консолідація.

У ході виступів, розмов та бурхливих обговорень жінки дійсно виказували свою активну позицію та готовність брати участь у різноманітних подіях, що стосуються життєдіяльності як Первомайська, так і держави загалом. Всі учасники форуму зійшлися на думці, що подібні заходи необхідні, аби надати можливості жінкам для обміну думками в дусі виваженості та конструктивності у питаннях соціального та економічного життя Первомайська, району та регіону в цілому.

Антоніна Албул

Читайте також: Герої серед нас: Олександр Грищенко

1204 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4