Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Юні волейболістки змагалися за Кубок Первомайської РДА

НОВИНИ, Спорт, Суспільство 29.01.2019

Первомайська райдержадміністрація та ДЮСШ Первомайської районної ради продовжують радувати шанувальників спорту та спортсменів нашого району проведенням різних спортивних першостей та турнірів.

26 січня цього року в спортивному залі ДЮСШ м. Первомайська відбувся турнір із волейболу серед дівчат ДЮСШ 2006 року народження та молодших на перехідний кубок Первомайської райдержадміністрації, який був організований ДЮСШ Первомайської районної ради.

У турнірі брали участь збірні команди ДЮСШ м. Первомайська та дві команди ДЮСШ Первомайської районної ради – Мигіївська ЗОШ та Кінецьпільська ЗОШ. Турнір проводився з метою залучення дітей та молоді до занять фізичною культурою та спортом, формування навичок здорового способу життя та активної життєвої позиції, популяризації волейболу як масового виду спорту, підвищення спортивної майстерності учнів і формування збірних команд із волейболу.

Відкриття змагань розпочалося з урочистого шикування. Під звуки гімну було піднято прапор України. На урочистому відкритті змагань із вітальним словом до спортсменів звернулися голова Первомайської РДА Володимир Вікторович Вовк, начальник відділу освіти Галина Петрівна Давидова, директор ДЮСШ Первомайської районної ради Іван Олександрович Шарковський та директор Первомайської ДЮСШ Станіслав Віталійович Паламарчук, які побажали учасникам турніру успіху та перемоги. Слід зазначити, що Кубок було проведено вдруге. Змагання йшли за коловою системою. Всі ігри пройшли в напруженій, безкомпромісній боротьбі.

Перша гра – між командами Мигіївської ЗОШ та ДЮСШ м.Первомайська. Рахунок по партіям (0:2) на користь команди ДЮСШ м.Первомайська.

Другу гру зіграли команди ДЮСШ м.Первомайська та Кінецьпільська ЗОШ. Рахунок (0:2). Перемогла команда ДЮСШ Первомайського району (Кінецьпільська ЗОШ).

Третя гра пройшла між командами Мигіївської ЗОШ та Кінецьпільської ЗОШ. Рахунок (2:1) на користь Мигіївської ЗОШ.

Отже, призові місця розподілились таким чином:

І місце – ДЮСШ Первомайської районної ради при Кінецьпільській ЗОШ.

ІІ місце – ДЮСШ м. Первомайська.

ІІІ місце – ДЮСШ Первомайської районної ради при Мигіївській ЗОШ.

Команда-переможець була нагороджена перехідним кубком, медалями та грамотами. Команди, які посіли друге і третє місця, отримали медалі та грамоти.

Читайте також:На Первомайщині проводять майстер-класи з іноземної мови

 

    

939 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4