Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Які найдивніші подарунки отримували на Новий рік наші читачі

Суспільство 19.11.2019

Новий рік на носі, ми всі або вже вигадали, або якраз знаходимося в процесі обрання подарунків для рідних і друзів. Гард.Сіту вирішив поцікавитися: а що ж такого незвичайного отримували наші читачі на Новий рік?

Історії, якими з нами поділилися респонденти, дуже різні, як і різне уявлення у людей про незвичайність. Тим більш цінна для нас кожна відповідь!

Людмила Сороковська

Одного разу на Новий рік я отримала обручку. Це було неочікувано, романтично та приємно.

Влад Мусаєв

На Новий рік мені подарували сертифікат на стрільбу з лука, і це був відмінний подарунок. Всі роки улюбленим в іграх був саме лук, і нарешті – можливість самому постріляти. Стріляли в профільній школі (Одеса), заняття тривало близько 1,5 години. Підсумок – дуже подобалося, поцілити з лука не просто, із задоволенням піду ще раз.

Олеся Ротарь

Мій коханий зробив мені двічі найкращий в світі подарунок на Новий рік! Саме в цю чарівну ніч двічі я завагітніла та народила рівно через 9 місяців у вересні. Спочатку 18 вересня 1998 року народився найкращий в світі син Олекса.  Вдруге це комплімент – дочка Соня, яка з’явилася на світ 18 вересня 2010 року.

Сергій Бондарчук

Найнезабутніший подарунок – це футбольний м’яч. Саме ним я в ту ж саму ніч розбив люстру, за що був покараний і відправлений спати.

Валентина Целіщева

У дитинстві я дуже хотіла велику ляльку. Але ми жили в закритому військовому гарнізоні, в лісі. І таких ляльок привозили в магазин дуже не часто. Тому я вже не сподівалася, що колись буду мати таку. І уявіть собі, я прокидаюся вранці, а під ялинкою сидить на величезній коробці (так мені тоді здавалося) моя мрія. Це було щось таке, що передати неможливо! Пам’ятаю, що я навіть розплакалася від радості. І досі пам’ятаю цю ляльку. На ній було зелене плаття, довге волосся, яке можна було розчісувати.

А років зо два тому я побачила таку ж ляльку в музеї іграшок в Києві. Так серце защеміло.

Олена Константинова

Двічі в новорічну ніч чоловік продавав наші машини без попередження, і я несла несподівано продукти в руках пішки. З трепетом очікую на цей Новий рік. Однак я все-таки визнаю це за приємний сюрприз, адже відразу йшла інша машина, нової марки і це бадьорить.

Сергій Гладь

Найнезвичайніше – ручної роботи ялинкова іграшка.

Людмила Барда

В юності перший чоловік зробив сюрприз: замовив невістці пошити потайки для мене сукню з журналу «Burda»! Ми мали йти в гості на святкування і поки я вийшла в іншу кімнату, він повісив її на найвидніше місце. Я тоді навіть розплакалася від щастя і несподіванки!

Марина Коваленко

Чоловік подарував плюшевого зайця, а до нього прив’язав букет троянд із кольорового паперу, які зробив власними руками, в техніці орігамі. Я була в шоці, тому що він не має нічого спільного з рукоділлям.

Тарас Ярмоленко

Батьки колись в дитинстві подарували нам з братом по надувному кругу для плавання. До купального сезону дожив лише один круг.

Анастасія Яцура

В дитинстві подарували «Залізницю». Тоді взагалі все здавалося незвичайним!

Галина Давидова

692 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4