Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Як у Первомайську відзначали Міжнародний день людей з інвалідністю? (фото)

НОВИНИ, Суспільство 04.12.2018

3 грудня з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю у Первомайську відбувся ряд заходів.
Ранок розпочався святковою програмою в міському центрі соціальної реабілітації дітей з інвалідністю.

Чудовий концерт для відвідувачів центру та їх батьків підготували вихованці музичної школи мистецтв. Танці, конкурси, ігри, мильні бульбашки піднімали присутнім настрій та заряджали позитивом. Завдяки спонсорській підтримці для дітей було організовано солодкий стіл.

Ще один подарунок для центру надійшов від загальноосвітньої школи №4. Тут до Міжнародного дня людей з інвалідністю проводився ярмарок, на виручені кошти від якого для відвідувачів центру було придбано світловий столик.

Тим часом в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є.Зарницької для людей з інвалідністю відбувся концерт. На початку урочистостей почесну місію вручення відзнак виконав секретар міської ради Сергій Бондарчук.

Посадовець вручив Почесні грамоти Миколаївської обласної державної адміністрації голові Первомайського міського Товариства інвалідів Тетяні Фроловій та учаснику конкурсів художньої творчості серед людей з інвалідністю «Перлини Півдня» Олексію Маковському.

8 подяк виконавчого комітету Первомайської міської ради отримали первомайці за високі спортивні результати, мужність, самовідданість та волю до перемоги, особистий внесок у пропаганду параолімпійського руху в місті Первомайську, за активну життєву позицію. Подяки виконавчого комітету міської ради за плідну співпрацю та активну участь у здійсненні заходів щодо соціального захисту населення міста, високий професіоналізм були вручені 9 первомайцям. 3 первомайські родини отримали подяки виконавчого комітету за вагомий внесок у розвиток та виховання дитини, участь у міських заходах декоративно – прикладного мистецтва.

По закінченню церемонії нагородження до уваги присутніх була представлена концертна програма, підготована міським Центром культури та дозвілля ім.Є.Зарницької.

За традицією день закінчився святковим вогником для людей з інвалідністю, який проходив на базі Первомайського міського товариства інвалідів.

Читайте також:Мешканців Первомайська просять допомогти

   

884 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4