Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Як Миколаївщина готується до зимового періоду?

НОВИНИ, Суспільство 15.10.2018

Нещодавно під керівництвом Віце-прем’єр-міністра України ‒ Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка відбулося засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Від Миколаївщини участь у засідання взяли голова облдержадміністрації Олексій Савченко, заступник голови ОДА Валентин Гайдаржи, представники ДСНС в області, керівники структурних підрозділів ОДА та Служби автомобільних доріг, повідомляє Миколаївська ОДА.

На засіданні було розглянуто питання підготовки центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування до дій в осінньо-зимовий період 2018/2019 року.

Миколаївська область практично готова до опалювального сезону. У теплопостачальних підприємств наявні укладені договори з НАК «Нафтогаз», отримані номінації природного газу. Опалення житлового фонду відбудеться згідно законодавчих норм при зниженні середньодобової зовнішньої температури до +8 градусів і нижче. Опалення об’єктів соціальної сфери розпочнеться при зниженні внутрішньої температури до відповідного санітарного показника. Наразі надана інформація про повну готовність житлового фонду та соціальної сфери до початку опалювального сезону в області.

Крім того, ведеться підготовка дорожнього господарства Миколаївщини до сталої роботи в осінньо-зимовий період. Зокрема, мова йде про практично 100% готовність стаціонарних баз та тимчасових відкритих майданчиків для зберігання протиожеледних матеріалів, також підготовку снігоочисної і солерозподілювальної техніки, ведеться робота із заготівлі технічної солі.

Читайте також:Стало відомо, скільки первомайці заборгували за водопостачання

   

822 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4