Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Як до Дня закоханих готувалися. Тематичні майстер-класи в ДХШ тривають

Мистецтво, НОВИНИ, Освіта 14.02.2018

Сьогодні довгоочікуваний день для всіх закоханих – День святого Валентина. Всі, від малого до великого, готуватися до цього дня. Що подарувати або як упакувати подарунок, на жаль, знає не кожен. Вирішити цю проблему допоможуть викладачі Первомайської дитячої художньої школи Н.В. Стукалова, О.Д. Смольнікова, І.В. Борона.

Тож в Первомайській дитячій художній школі діти та викладачі активно готуються до Свята закоханих.

10 лютого 2018 року було проведено три майстер-класи з виготовлення сувенірів, листівок та святкових упаковок.

Майстер-клас із виготовлення валентинок із фетру та блискавок підготувала викладач вищої категорії Надія Василівна Стукалова. Кожен учень обрав окремий вид оздоблення валентинки. Тому різноманітність виробів та незвичне оформлення привертало до себе увагу.

Креативно оформити або упакувати подарунок насправді дуже легко. Для цього потрібно лише трішечки терпіння і декілька аркушів паперу. На майстер-клас до викладача ІІ категорії Олени Смольнікової завітали вихованці районної дитячої школи мистецтв Підгородної зі своїм викладачем Олександром Смольніковим. Для дітей це був перший майстер-клас за межами їхньої школи. Учні дізналися, як виготовити вітальну упаковку в техніці орігамі. Вони мали змогу експериментувати з папером різного кольору, текстурою та формою. Всі діти із задоволенням складали коробочки, які в кінці оздобили кольоровими серцями, також складеними в техніці орігамі. По закінченні майстер-класу діти поділились таємницями, що вони покладуть у коробочку. А в таку коробочку можна покласти все, що завгодно, – від цукерки до каблучки!

Також майстер-клас із виготовлення вітальних листівок в техніці аплікації з використанням вінілової плівки підготувала викладач ІІ категорії І. В. Борона. Учні із задоволенням готували сувеніри до Дня святого Валентина, щоб привітати своїх близьких зі святом.

До школи з екскурсією приїхали вихованці Підгороднянської дитячої школи мистецтв. Вони взяли участь у всіх майстер-класах по виготовленню святкових подарунків, а також у виставці дитячих робіт, яка нещодавно відкрилась. Класний керівник О.В. Смольніков ознайомив учнів із творчими успіхами дитячої художньої школи. Отож увесь день учні та викладачі двох мистецьких шкіл плідно попрацювали та отримали цінні поради та досвід.

Наступні майстер-класи відбудуться:

24.02.2018 – майстер-клас «Декорування пляшок, склянок для кухні». Викладач І.В.Літвінова.

03.03.2018 р. – майстер-клас «Виготовлення букету квітів з крепованого паперу». Викладач О.Ю. Косовська.

Запрошуємо усіх бажаючих відвідати наші майстер-класи. Вхід вільний.

Читайте також: Шедевр или каляка? Проверьте себя!

 

1337 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4