Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Винесли вирок жінці, яка через ревнощі всадила ножа в живіт сусідці по дачі

Кримiнал 24.01.2021

В Южноукраїнську жінка приревнувала чоловіка до сусідки по дачі і вдарила її в живіт ножем, після чого ледь не поранила дочку постраждалої.

Подія трапилася в грудні 2019 року, повідомляється в реєстрі судових рішень.

Ревнивиця зайшла у відкриту квартиру своєї сусідки і попрямувала в спальню, повідомляють “Новости N”.

«В одній руці обвинувачена тримала сумку, а в іншій – 30-сантиметровий ніж», – йдеться в рішенні суду.

На питання сусідки, що сталося і навіщо її знайома прийшла, жінка підійшла і вдарила її ножем. Постраждала стала кликати на допомогу. На крики з сусідньої кімнати прибігла донька пораненої жінки, на яку обвинувачена також намагалася напасти, однак дівчина ударом чобота вибила зброю з її рук. Поранена мати з дочкою виштовхали нападницю з квартири, а після викликали «швидку» і поліцію.

У суді обвинувачена пояснила, що знає потерпілу і була впевнена, що вдома у неї застане свого чоловіка. Незважаючи на те, що чоловіка в квартирі не виявилося, жінка все одно підійшла до своєї суперниці і вдарила її ножем в живіт, після чого зникла з місця події.

Кілька свідків, які проживають в одному будинку з потерпілою, вказали, що в той вечір чули крики про допомогу, а деякі навіть бачили, як обвинувачена покидала під’їзд.

У суді свідчення давав і чоловік обвинуваченої. Він розповів, що в той день вони з дружиною були в гостях, а повернувшись додому, продовжили пити. У підсумку вони посварилися – причину сварки чоловік нібито не пам’ятає, бо сварки останнім часом відбувалися часто, – після чого він заснув перед телевізором. Розбудила його дочка новиною, що маму затримали за те, що вона когось «підрізала».

Чоловік розповів, що знає сусідку по дачі ще з 2013 року, але «в гості» ходив до неї всього пару раз і вже кілька років з нею не спілкувався. Також він зазначив, що раніше його дружина ніяких сцен ревнощів на адресу сусідки йому не влаштовувала – тільки жартувала з цього приводу.

Після події, чоловік ревнивиці відвідував потерпілу в лікарні.

У рішенні суду вказується висновок експерта – травми, отримані потерпілої, відносяться до тяжких і були небезпечними в момент заподіяння. Підозрювану звинуватили в скоєнні злочину, передбаченого ч.1, ст. 121 Кримінального кодексу України «Нанесення тяжких тілесних ушкоджень».

У підсумку, суд визнав обвинувачену винною і засудив її до 5 років позбавлення волі з відстрочкою на 3 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На пожежі виявлено тіло чоловіка

Немає тегів:

572 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4