Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

В Україні з 27 липня повернуть швидкісний контроль на дорогах, – Омелян

Держава, НОВИНИ, Події 21.07.2018

Крім того, відсьогодні, 21 липня, почнуться ретельні перевірки автоперевізників на предмет наявності ліцензії на перевезення.

В Україні з 27 липня повернуть швидкісний контроль на дорогах. Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян на телеканалі “112 Україна“.

“Перший крок, що ми робимо, з п’ятниці, 27 липня, ми повертаємо швидкісний контроль на наших дорогах. Він поки буде здійснюватися в ручному режимі, як це було колись, звичайні радари. Але вони вже з понеділка будуть встановлені на автомобілях Нацполіції, а з п’ятниці після розгляду в четвер відповідної постанови Кабінету міністрів вони будуть задіяні в повній правовій площині”, – сказав він.

За його словами, після цього Верховна Рада повинна проголосувати за закон про автоматичну фіксацію порушень ПДР. Омелян зазначив, що в Міністерстві вже передбачені кошти на закупівлю необхідних пристроїв.

Крім того, міністр повідомив, що з ранку 21 липня почнуться ретельні перевірки автоперевізників на предмет наявності ліцензії на перевезення.

Варто зазначити, що 20 липня в Україні сталася низка смертельних ДТП.

Неподалік від смт Криве Озеро (Миколаївська область) на трасі Київ – Одеса рейсовий мікроавтобус (білоруської реєстрації) врізався у вантажний автомобіль, що стояв на узбіччі через поломку. Унаслідок ДТП загинуло п’ятеро осіб та зазнало травм різного ступеня тяжкості 12 осіб, усі – громадяни Білорусі. З 12 потерпілих троє – у реанімації, дев’ятеро – у хірургічному відділенні.

Крім того, 20 липня в Житомирській області на 127-му км траси Київ – Чоп зіткнулися маршрутний автобус і вантажівка, загинули 10 людей, стільки ж травмовано. У поліції пізніше повідомили, що серед загиблих – одна дитина, а також водій маршрутки. Водій вантажівки вже дає свідчення. Пізніше за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження.

Увечері 20 липня повідомлялося, що в Києві на Старообухівській трасі внаслідок ДТП виникло загорання трьох автомобілів. Загинуло 3 особи та 2 постраждали. У салоні однієї іномарки загинула сім’я: батько, мати та неповнолітня дитина. Ще двоє постраждалих отримали травми середнього ступеня тяжкості, їм надається необхідна медична допомога.

Нагадаємо: ДТП поблизу Кривого Озера. Рятувальники опублікували відео, як деблокували тіла загиблих

  

1065 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4