Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

В приміщені Первомайської міської ради реєструватимуть усіх відвідувачів

Місцева влада, НОВИНИ, Суспільство 29.11.2018

28 листопада міський голова міста Первомайська Людмила Дромашко скликала позачергову розширену апаратну нараду з керівниками місцевих підприємств, установ, організацій державної форми власності, комунальних підприємств, управлінь та служб міської ради, відділів апарату виконавчого комітету міської ради.

Нагальною потребою скликання наради, стало введення воєнного стану в 10 областях України, зокрема на території Миколаївської області та в місті Первомайську.

Міський голова наголосила на збереженні спокою серед населення міста та зазначила, що місто та його структурні підрозділи мають працювати у звичному режимі та забезпечувати безперебійне функціонування всіх органів і служб. Введення воєнного стану не означає обмеження прав і свобод громадян, запровадження обмежень, які передбачені законодавством в разі оголошення воєнного стану будуть впроваджені виключно за умови наступу Росії.

В ході наради міський голова акцентувала увагу на те, що всі культурні заходи, які були заплановані в місті на грудень місяць відбудуться в зазначені терміни. Очільниця міста, також, нагадала про заборону використання феєрверків і піротехнічних засобів та посилення відповідальності за її порушення.

Найближчим часом в приміщенні міської ради за адресою вулиця Грушевського, 3 буде встановлено пропускний режим з реєстрацією всіх відвідувачів. Дана процедура не обмежує відвідування громадянами структурних підрозділів, розміщених в міській раді, а лише запроваджує реєстрацію відвідувачів за документами, що посвідчують особу, повідомляють на сайті міської ради.

Далі до присутніх звернувся Первомайський військовий комісар Анатолій Бичков, який коротко повідомив про основні заходи, які будуть проводитись протягом періоду дії воєнного стану.

Читайте також:Первомайським школярам пояснили, яке може бути покарання за правопорушення

  

1045 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4