Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

В Первомайську відбулися урочисті збори з нагоди Дня міста

Iнше 14.09.2018

14 вересня 2018 року в конференц-залі міськвиконкому відбулись урочисті збори міської ради з нагоди відзначення 342-ї річниці утворення міста Первомайська.

Свято прийшли розділити колишні та нині діючі представники міської влади, Почесні громадяни міста, депутати обласної та міської рад, члени виконавчого комітету, представники місцевих засобів масової інформації, громадськість міста.


Традиційно урочистості було розпочато з Державного Гімну України та офіційного гімну міста Первомайська у виконанні народного ансамблю української пісні «Червона калина» та дитячого вокального ансамблю «Нерозлучні друзі». Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих захисників незалежності України. 

Зібрання зі святом привітала міський голова Людмила Дромашко. У своєму виступі Людмила Григорівна зупинилась на основних досягненнях міста за останній рік, подякувала всім присутнім за плідну працю та вагомий внесок у розвиток Первомайська. Зі словами привітань до присутніх також звернувся Почесний громадянин міста Первомайська, голова міськвиконкому 1974-1983 років Михайло Волков.


Під бурхливі оплески міський голова та секретар міської ради вручили відзнаки та цінні подарунки кращим первомайцям. Цього дня були вручені Почесні грамоти Миколаївської обласної державної адміністрації, Почесні грамоти виконавчого комітету Первомайської міської ради, медалі «За заслуги перед містом». Дипломами та подарунками були відзначені громадяни занесені на Дошку пошани «Наше місто» 2018 року. Подарунками та грамотами були відзначені переможці міського конкурсу «Чисте місто» на кращий будинок, вулицю, квартал, підприємство, установу та організацію міста, присвяченого 342-й річниці м. Первомайська. За активну життєву позицію, участь у громадському житті міста, вагомий внесок у виховання дітей та з нагоди Дня батька, грамотами були нагороджені батьки-одинаки, які виховують дітей без дружин. За високий патріотизм, активну громадську позицію, відданість справі захисту української держави та її народу, вагомий особистий внесок у постійну підтримку бійців української армії та з нагоди відзначення Дня міста нагороджено Подякою громадську діячку та волонтера Зінченко Ольгу Анатоліївну. Презенти і грамоти отримали учні-переможці щорічного міського конкурсу «Мій Первомайськ – стежками часу». За популяризацію гендерної просвіти серед молоді міста Первомайська засобами художнього та хореографічного мистецтв, нагороджені цінними подарунками директор та вихованці Первомайської дитячої школи мистецтв,- повідомляє Виконавчий комітет Первомайської міської ради
Традиційно, по закінченню урочистих зборів, біля міської Дошки пошани «Наше місто» первомайці, портрети яких занесені на Дошку пошани – 2018, зробили загальне фото на згадку.

Читайте також: В Первомайську вдень спалахнула автівка

Немає тегів:

1080 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4