Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

В Первомайській ЦРЛ відбулася перевірка

НОВИНИ, Охорона здоров'я 22.05.2018

21 травня 2018 року Первомайську ЦРЛ відвідали Голова Первомайської РДА Вовк В.В. та перший заступник голови Первомайської РДА Бондаренко С.В. Метою візиту стала перевірка робіт по заміні вікон у відділеннях лікарні.

Голова РДА та перший заступник відвідали терапевтичне, педіатричне та поліклінічні відділення.
У Первомайській ЦРЛ уже третій рік проводиться поступова заміна застарілих вікон з дерева на якісні нові металопластикові склопакети. Перевагу уже відчули хірургічне, терапевтичне, педіатричне відділення та поліклініка, в палатах та кабінетах яких вікна були замінені в першу чергу. Особливо помітні переваги у зимовий період, оскільки встановлені вікна тримають енергозберігаючі функції на високому рівні. Завдяки використанню твердопаливних котлів у поєднанні з новими склопакетами, лікарня має змогу зекономити багато бюджетних коштів, не порушуючи температурний режим, що дає змогу використати кошти на проведення поточних ремонтів та закупівлю нового медичного обладнання та медикаментів.


Перевіривши документацію та на власні очі побачивши встановленні склопакети, Голова Первомайської РДА Вовк В.В. та перший заступник голови Первомайської РДА Бондаренко С.В. залишились задоволеними темпами виконання робіт та пообіцяли відвідати лікарню після їх завершення. У кінці візиту разом з головним лікарем Первомайської ЦРЛ Готкою В.В. державні службовці визначили подальші кроки в покращенні матеріально-технічної бази районної лікарні на період реформування медичної галузі,- пишуть на сторінці Первомайської ЦРЛ.

Читатйте також: Коли дійсно потрібно робити МРТ: пояснює нейрохірург

1016 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4