Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

В обласній першості не все гаразд

НОВИНИ, ПУБЛІКАЦІЇ, Спорт, Спорт 17.08.2018

Про неприбуття суперника на матч первомайці дізналися в останній момент.

Кризові явища в обласному футболі Миколаївщини нікуди не зникли. І те, про що дорікали колишньому керівникові федерації футболу області М. Єропунову – має продовження. Надто різний клас команд, невелика їх кількість, занадто різний рівень спроможностей та мотивацій – всі ці фактори впливають на якість футболу  в регіоні.

Так, наступного дня після матчу чемпіонату України з Вишгородською «Чайкою» первомайці мали би зіграти в рамках чемпіонату області з командою Мостового Доманівського району. Але пізно ввечері тренери «містян» отримали повідомлення від федерації про неможливість прибуття мостівчан до Первомайська на матч. І при цьому, за наявною на даний момент інформацією, технічну поразку суперникові первомайців зараховано не буде, матч перенесуть на резервний день. Причину неявки колективу з Мостового не називають. Але, пригадуючи минулий сезон та результати ігор МФК з Мостовим, можна здогадатися, що гості просто вирішили не витрачати сили та ресурси для поїздки на завідомо програшний для них матч.

Між тим, нагадаємо, дискусії навколо того, аби повернутися до формату чемпіонату, коли команди розділяють за класом, а не просто за географією, точаться вже давно. Але з огляду на відсутність достатньої кількості команд так званої «вищої ліги», усі бажаючі виступають разом, розподіл є лиш за територіальним принципом.

Як повідомлялося раніше, другий етап чемпіонату Миколаївської області стартував на початку серпня.

Читайте також: Такой футбол первомайцам нужен!!!

   

917 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4