Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Увага! Надзвичайний рівень пожежної небезпеки на Миколаївщині

Довкілля, НОВИНИ 03.05.2018

За минулу добу на території Миколаївщини зафіксовано 8 пожеж в лісових урочищах.

2 травня рятувальники Миколаївщини залучались до гасіння 8 вогневих випадків хвойної підстилки. Пожежі трапились у Балабанівському, Баловно-Матвіївському лісових урочищах м. Миколаєва,  Галицинівському, Мішково-Погорілівському  урочищах Вітовського району. Загальна площа, яку пройшов вогонь склала близько 5300 м.кв. Завдяки моніторингу, який проводився із залученням квадрокоптеру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, вчасному повідомленню небайдужих громадян, а також спільній роботі підрозділів ДСНС і працівників лісгоспу, загоряння ліквідовані на початковій стадії та не призвели до критичних наслідків. Найгіршим являється те, що це не просто легковажність з боку населення, а за попередніми даними, навмисні злочинні підпали.

У зв’язку з тим, що температура  з кожним днем підвищується і в області встановлено п’ятий надзвичайний клас пожежної небезпеки, то існує загроза виникнення масштабних пожеж.

Рятувальники Миколаївщини звертаються до жителів та гостей нашого краю! Відвідуючи лісові масиви, будьте обережні у поводженні з вогнем! Утримуйтесь від розпалювання вогнищ у непристосованих для цього місцях, особливо у суху вітряну погоду. Не кидайте непогашені цигарки та сірники, адже одна невеличка іскра може призвести до масштабної пожежі. Пам’ятайте, умисне пошкодження майна – підпал – це протизаконна дія і за свої вчинки доведеться нести відповідальність згідно з чинним законодавством, -повідомляють на сайті ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Якщо ж, Ви стали свідком пожежі та не в змозі загасити її самостійно-негайно телефонуйте за екстреним номером 101!

 

Читайте також: “Тим, хто врятував світ”. Зустріч із ліквідаторами аварії на ЧАЕС

 

1133 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4