Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Усі служби Миколаївщини працюють в посиленому режимі

НОВИНИ, Суспільство 24.01.2019

За підсумками вечірньої оперативної відео-селекторної наради з керівниками районів, ОТГ, міст, органів управління та сил цивільного захисту щодо стану ліквідації негоди на території області, яка відбулась в приміщені ГУ ДСНС України Миколаївської області під керівництвом заступника голови Миколаївської ОДА Валентина Гайдаржи всі відповідальні служби області продовжують працювати в посиленому режимі.

За інформацією голів ОТГ, РДА, міських голів всі соціально важливі об’єкти і об’єкти інфраструктури працюють в штатному режимі. Продовжуються роботи по розчистці проїзду до окремих населених пунктів.

Щодо північних районів області – там продовжує працювати снігоочисна та посипкова техніка. За прогнозом синоптиків, в ночі температура повітря коливатиметься від -3 до +2 тепла. Тому, в зв’язку з можливою ожеледицею, Валентин Гайдаржи доручив забезпечити цілодобовий контроль за ситуацією, продовжувати обробку усіх небезпечних ділянок доріг.

Окрему увагу було приділено забезпеченню проїзду для шкільних автобусів. Валентин Гайдаржи доручив головам РДА, ОТГ приймати рішення щодо випуску/ не випуску шкільних автобусів на маршрут, керуючись фактичною ситуацією на дорогах.

«Не можна нехтувати здоров’ям і життям дітей, звісно не варто і переривати учбовий процес. Тому кожен має прийняти рішення щодо шкільних автобусів вранці, коли буде зрозумілий реальний стан справ на автошляхах», – наголосив Валентин Гайдаржи.

Читайте також: На Миколаївщині оголосили жовтий рівень небезпеки

  

685 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4