Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

«Університет сучасних знань» у Первомайську

НОВИНИ, Суспільство 05.10.2018

Сила народу в його єдності – споконвічний постулат, відшліфований тисячоліттями існування людської цивілізації.

Єдність, як захисний механізм від агресії, запорука прийняття суспільно важливих рішень, соціального прогресу. Єдність як симбіоз, взаємодія суспільства та держави з метою оптимізації державотворчого процесу, подолання негативних суспільних явищ. Єдність без заангажованості, політичних лозунгів, несприйняття за етнічною приналежністю, ознаками мовної традиції – ключ від брами щасливого майбутнього Української держави.

Дотримуючись принципу єдності органів державної влади та представників громадянського суспільства, керуючись моделлю соціальної взаємодії «рівний – рівному», 2 жовтня в рамках започаткованої за ініціативи управління у справах дітей антибулінгової кампанії, тижня правових знань, що днями проходить в Первомайському коледжі ПВНЗ «Університет сучасних знань», з метою профілактики булінґу в учнівському середовищі, Первомайську ЗОШ І-ІІІ ст. №6 відвідали головний спеціаліст сектору захисту прав, свобод і законних інтересів дітей управління Костенко В.В. та студентка ІІІ курсу спеціальності «Правознавство» вказаного навчального закладу Прокопенко І.. Участь в зустрічі взяв 41 учень 5,8,9 класів школи.

В ході профілактичного заходу, внаслідок злагодженої роботи лекторів, діти отримали знання щодо сутності, характерних ознак, проявів булінґу, практичні навички протидії негативному явищу, проінформовані про відповідальність, передбачену законодавством.

Високий рівень теоретичних правових знань продемонструвала майбутній правознавець Прокопенко І., про що свідчить захват, з яким діти слухали її виступ. Надзвичайно цінним для молодої людини є також практичний досвід спілкування з аудиторією, повідомляє сайт Первомайської міської ради.

Висловлюємо щиру вдячність керівництву Первомайського коледжу ПВНЗ «Університет сучасних знань» за співпрацю, педагогічному колективу коледжу за невтомну працю та якісну підготовку студентської молоді!

 

  

956 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4