Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

У жителів Бандурки згоріла побутова техніка

Події 20.01.2021

У селі Бандурка Первомайського району через різкий стрибок напруги у місцевих жителів згоріла побутова техніка, у деяких згоріли і мобільні телефони. Серед ночі загорівся трансформатор, до якого були підключені будинки, розташовані на двох вулицях Степова і Нова.

– О третій годині ночі прокинувся від того, що в будинку все підстрибувало. Коли вийшов на вулицю, було видно, як удень – горів наш трансформатор на 10 тисяч вольт. Якраз знаходиться біля мого двору, – розповів місцевий житель Сергій Барбунов.

– Таке полум’я стояло, що міг і будинок спалахнути. Полум’я на півкілометра було видно, як у нас трансформатор горів. А гуло! – згадує Марія Середа.

Люди розповіли, що після аварії на трансформаторі їм замінили лічильники без оформлення будь-яких документів, повідомило “Маю право”.

– Безкоштовно замінили практично відразу на наступний день. Зазвичай замінюють лічильники, вписують номер лічильника, щоб його перевірити потім можна було. Ніхто нічого не писав, ніяких паперів не давав, – розповів Костянтин Некрасов. Що стосується пошкодженої і згорілої техніки, то тут тиша. «Миколаївобленерго” не бере на себе відповідальність за скачки напруги і їх наслідки. Людям порадили вимагати через суд відшкодування збитків.

– Нам так і сказали: «У вас нічого не вийде, ви нічого не доб’єтеся», – обурилася Валентина Магуріна. Жителі Бандурки в подальшому також мають намір домагатися заміни аварійних електромереж і електроопор. Люди переконані, що недавня пожежа трансформатора – це не остання аварія, якщо не замінити старі стовпи електроопор та аварійні електромережі. Енергетики в свою чергу заявили, що причини аварії розслідують. Поки офіційної реакції від них не має.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подростка из Первомайска, обвиняемого в изнасиловании семилетней соседки, выпустили из СИЗО под домашний арест

Немає тегів:

524 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4