Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

У Первомайську затримали ремонтника-шахрая

Кримiнал, НОВИНИ 21.02.2018

Молодий чоловік приїхав до нашого міста з Миколаєва як класний майстер із утеплення будинків. Виконав кілька замовлень на приклад, далі зібрав грошенят за майбутню роботу з бажаючих та й завіявся. Втім, читайте офіційне повідомлення від поліції.

До Первомайського відділу поліції звернулись місцеві мешканці із заявами про те, що вони стали жертвами шахрайських дій. За вказаними фактами були розпочаті кримінальні провадження, проведені заходи щодо встановлення винної особи.

Від заявників правоохоронці дізнались, що протягом травня-листопада 2017 року зловмисник, розповсюджуючи через їхніх знайомих інформацію про надання ним послуг з утеплення фасадів будинків та квартир, домовлявся з ними про виконання необхідного обсягу робіт та брав передоплату у повному розмірі вартості послуг. Але в обумовлений термін злодій не приступив до виконання жодного замовлення. Коли ж потерпілі почали йому телефонувати і задавати питання, зловмисник під різними приводами просив відстрочки у виконанні будівельних робіт, а потім взагалі перестав відповідати на їхні дзвінки, вимкнувши свій мобільний.

Провівши ряд розшукових заходів, оперуповноважені кримінальної поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 26-річний мешканець м. Миколаїв. Як з’ясувалось, навесні минулого року молодик у пошуках заробітку приїхав до м. Первомайськ, де знайшов спочатку декількох замовників, зробив собі рекламу на прикладі виконаних їм за помірною ціною утеплювальних робіт. Коли ж кількість клієнтів значно зросла, чоловік, взявши попередньо з кожного гроші за виконання майбутніх замовлень, більше не з’явився.

Ошукавши довірливих громадян, зловмиснику вдалось заволодіти їхніми грошима в загальній сумі майже 27 тисяч гривень, які він витратив на власні потреби.

Слідчими Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області розслідуються кримінальні провадження, розпочаті за ознаками ч.ч.1, 2 ст. 190 КК України «Шахрайство». Санкції вказаної статті передбачають покарання від накладення штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років.

За узгодженням із прокуратурою зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочинів. Тривають слідчі дії, повідомляє Первомайський відділ поліції ГУНП Миколаївської області.

Читайте також: Рецидивіста, який скоїв два розбійні напади у Первомайську, взято під варту

 

1094 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4