Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

У Первомайську засудили батька і сина, які через національну неприязнь побили сусідів

Кримiнал, НОВИНИ, Події, Суспільство 30.08.2018

У понеділок, 27 серпня цього року, Первомайською місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування та направленням до суду обвинувальний акт стосовно батька і сина – місцевих мешканців міста Первомайська, якими спричинено тілесні ушкодження своїм сусідам.

В ході досудового розслідування встановлено, що в травні 2016 року, у денний час доби, батько зі своїм сином через національну неприязнь до сусідів – 51-річної жінки та її 29-річного сина – на вулиці дерев’яною палкою та совковою лопатою нанесли останнім чисельні удари по голові, рукам та плечах.

Внаслідок злочинних дій жінці було спричинено забійні рани голови, струс головного мозку, синці тулуба і кінцівок, гематому нирки та січового міхура. Молодому чоловіку спричинено забійні рани голови, струс головного мозку.

В ході проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні працівниками слідчого відділу поліції на виконання доручень процесуального керівника у кримінальному провадженні забезпечено проведення чисельних експертиз, у тому числі повторних, в наслідок яких вдалось встановити ступінь спричинених тілесних ушкоджень, їх локалізацію та спосіб заподіяння.

За результатами проведення слідчих (розшукових) дій та достатністю зібраних доказів по матеріалам 15 серпня цього року слідчим за погодженням з процесуальним керівником батьку та сину оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.125 КК України – спричинення легких тілесних ушкоджень, що потягли за собою короткочасний розлад здоров’я.

Наслідком проведення досудового розслідування стало затвердження 27 серпня процесуальним керівником обвинувального акту, який в подальшому скеровано на розгляд до Первомайського міськрайонного суду.

За вчинення такого злочину Кримінальним кодексом України передбачено обмеження волі на строк до 2 років.

  

932 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4