Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

У Первомайську відбулися змагання з кінного спорту

НОВИНИ, Події, Спорт 14.06.2018

8 червня у Первомайську відбулися змагання з кінного спорту. Вже всі мешканці міста знають, що смілива та завзята малеча опановує навички їзди верхи, відвідуючи Поні-парк, розташований по вул. Одеській. Тож чому не підбити підсумки навчання, змагаючись?

Отже, 8 червня дівчата ще зранку були схвильовані – адже вони навіть не знали, на якому коні доведеться виступати! Після жеребкування визначилися, хто ж буде партнером на змаганнях та яким за порядком доведеться виїхати в манеж. Тим більш, зібралося чимало глядачів. Та навіть не зрозуміло, хто більше нервував – коні чи учасники.

Змагання розпочалися. Вершники мали показати свої навички управління конем, виконуючи переходи рись – галоп, рись – шаг, пройти кавалетті та подолати дві перешкоди. Одразу зазначу, що чудово виступили всі дівчатка без виключення. Але змагання – це змагання, мають бути й переможці. Тож довелося чекати, поки буде підведено підсумки.

Перше місце посіла Кіра Камінська. Вона виступала на своєму улюбленці – чистокровному верховому Тамерлані. Другою стала Марійка Данілова, а третьою – Даша Бондарева. Дівчата отримали медалі, дипломи та сувеніри на згадку. Сувенір отримала й наймолодша учасниця, яка поки що тільки вчиться їздити за підтримки своєї матусі – трирічна Наталка Яніцька.

Дівчата відсвяткували подію смачним тортиком та побажали, щоб наступного року змагання пройшли у розширеному форматі. Тим більш, що до них постійно приєднуються нові учасники – любителі коней та їзди верхи.

Аліна Степул

Читайте також: Первый раз – и сразу чемпионы! Футбол, дети

   

1455 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4