Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

У Первомайську відбулось перше спільне засідання місцевої ради регіонального розвитку (фото)

Місцева влада, НОВИНИ, Суспільство 06.12.2018

4 грудня у Первомайську відбулось перше спільне засідання місцевої ради регіонального розвитку, в якій взяли участь керівництво міста, очільники районної державної адміністрації, сільські та селищні голови, депутати різних рівнів, представники місцевого самоврядування та громадських організацій, засоби масової інформації.

У вступному слові Первомайський міський голова Людмила Дромашко зазначила, що в Україні триває реформа місцевого самоврядування та децентралізація влади, яка передбачає передачу більших повноважень і ресурсів на рівень територіальних громад. Місцевий економічний розвиток неможливий без спільної діяльності влади, бізнесу, громади. Він пов’язаний з діями, програмами та проектами, здійснення яких дозволяє громаді підвищити конкурентоздатність та поліпшити економіку, повідомляють на сайті міської ради.

Перед присутніми, також, виступили голова Первомайської районної державної адміністрації Володимир Вовк, голова Кам’яномостівської ОТГ Олександр Ляхов та сільські голови. Всі виступаючі у своїх доповідях інформували про хід реформи децентралізації на Первомайщині, здійснили підбиття проміжних підсумків децентралізації у регіоні та визначили пріоритетні напрямки і проекти розвитку міста Первомайська та району.

Про формування Перспективного плану розвитку міста Первомайська та району на 2019-2021 роки розповіли перший заступник міського голови Олександр Кукуруза та перший заступник голови Первомайської районної державної адміністрації Сергій Бондаренко.

Під час виступів, зокрема, було зазначено, що важливим моментом є те, що проекти та програми регіонального розвитку приймаються на місцях та передбачають залучення до цього процесу усієї громади міста та району.

Наступним етапом формування плану регіонального розвитку Первомайщини є проведення відповідних зустрічей та обговорень на рівні міста, району та ОТГ із залученням громади.

Читайте також:Чиновники обговорюватимуть Перспективний план розвитку Первомайщини на 2019-2021 роки

    

1418 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4