Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

У Первомайську соцпрацівники врятували трьох дітей від холодної смерті

НОВИНИ, Події 08.12.2017

Поки батьки спали, їхні троє малюків замерзали в холодній оселі, покинуті напризволяще.

Соціальні працівники врятували трьох дітей, яким ще й трьох років не виповнилося від смертельного “піклування” батька з матір’ю. Про неналежне виконання батьківських обов’язків  управлінню у справах дітей було повідомлено анонімним телефонним дзвінком, пише Pervomaisk.Info.

 

В зв’язку з цим комісією у складі головного спеціаліста управління у справах дітей Костенка В.В., практичного психолога Первомайського МЦСССДМ Шмигановської А.П., дільничного інспектора Первомайського ВП ГУ НП України в Миколаївській області Дудьєва Т.В. проведено черговий профілактичний рейд «Діти вулиці», повідомляється на сторінці управління.

“Діти були залишені батьками напризволяще в неопаленому будинку без їжі та питної води, не були належним чином одягнуті та брудні. У той самий час, коли діти залишилися перед лицем голодної та холодної смерті, особи, що мають до них біологічне відношення, разом з друзями, перебуваючи в літній кухні біля будинку, відвідали царство Морфея, зайшовши його стежками так далеко, що знадобилося чимало часу, аби привести їх до тями…”

Дітей, з діагнозом переохолодження було доставлено до дитячого педіатричного відділення Первомайської ЦМБЛ, повідомляють в управлінні у справах дітей Первомайської міської ради.

Читайте також: Своим – все и сразу, чужим – собес. На сессии горсовета

  

1562 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4