Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

У Первомайську Служба зайнятості сприяє демобілізованим у відкритті власної справи

НОВИНИ, Суспільство 04.02.2019

Переважна кількість демобілізованих учасників АТО якомога швидше намагається адаптуватися до буденного та мирного життя.

Найкращим і найефективнішим способом адаптації для наших захисників є робота, тому для успішної професійної адаптації в службі зайнятості однією із пропозицій існує започаткування власної справи шляхом отримання допомоги по безробіттю одноразово за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

Бадера Євгеній Валерійович після демобілізації з зони АТО звернувся до Первомайської міськрайонної філії Миколаївського обласного центру зайнятості з метою пошуку роботи. Фахівцями Первомайської філії було запропоновано Євгенію Валерійовичу пройти професійне навчання на курсах підвищення кваліфікації за напрямком «Підприємницька діяльність у сфері малого бізнесу» в результаті якого був розроблений бізнес-план на тему «Роздрібна торгівля електро, бензо та пневматичним інструментом, запчастинами до нього і комплектуючими в торговій точці і мережі інтернет.»

На засіданні комісії Первомайської МРФ Миколаївського ОЦЗ з питань одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності Євгеній впевнено захистив бізнес-план, в якому чітко були описані відмінності від конкурентів, цільова аудиторія, на яку розрахований бізнес та необхідне обладнання для відкриття власної справи.

Комісія на чолі з головою Лілією Цибенко прийняла рішення надати Бадері Євгенію Валерійовичу допомогу по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності. На сьогодні результатом загальних зусиль – це здійснення мрії – власна справа – заняття до душі. Євгеній знає, що буде нелегко, адже робота, що предбачає відкриття нового магазину та одночасно і інтернет магазину це кропітка та важка праця, яка потребує віддачі, проте він впевнений, що всі надії і сподівання, покладені на нього, виправдає.

Безробітний щиро подякував працівникам центру за професіоналізм та індивідуальний підхід до його проблем.

Нехай започаткована справа принесе матеріальний статок та впевненість в завтрашньому дні.

Читайте також:Чиновники на Первомайщині проходять стажування у режимі скайп-зв’язку

  

892 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4