Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

У Первомайську розшукали чоловіка, який в поїзді обікрав свого попутника

НОВИНИ, Події, Суспільство 24.01.2019

Близько 1:50 ночі 22 січня до Первомайського відділу поліції надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що 36-річний мешканець Кіровоградської області, який їхав у плацкартному вагоні поїзду сполученням «Запоріжжя-Львів», після зупинки у Первомайську виявив зникнення двох своїх сумок, в яких знаходились гроші та особисті речі.

Поліцейським він розповів, що разом з ним у вагоні їхав пасажир, який весь вечір вживав спиртні напої разом з іншими чоловіками. Через деякий час заявник ліг спати, а прокинувшись, виявив, що зникли його особисті речі, а разом з ними і випадковий попутник. Від провідника потягу потерпілий дізнався, що чоловік вийшов на зупинці в м. Первомайськ. Після чого потерпілий одразу ж звернувся до поліції по допомогу.

Завдяки опису зовнішності зловмисника, що надав заявник, співробітники слідчо-оперативної групи упродовж півгодини розшукали та встановили особу крадія. Ним виявився 29-річний мешканець Львівської області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, і має непогашену судимість.

Як з’ясувалось, перебуваючи під впливом алкоголю, злодій вирішив заробити «легких» грошей. Скориставшись моментом, поки його попутник відпочивав, крадій, поцупивши його речі, вийшов на найближчій зупинці потягу. Однак розпорядитись викраденим не встиг, так як оперативно був викритий правоохоронцями.

Поліцейські вилучили у зловмисника все викрадене майно, яке після проведення необхідних слідчих дій буде повернуто власникові.

Слідчими Первомайського відділу поліції проводиться розслідування кримінального провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 КК України «Крадіжка». Відповідно до санкції вказаної статі крадієві загрожує до п’яти років ув’язнення.

Наразі у місцевій прокуратурі вирішується питання про повідомлення зловмисникові про підозру та обрання стосовно нього міри запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Читайте також: Чоловік, який намагався помститися колишній дружині, сяде на лаву підсудних

   

821 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4