Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

У Первомайську під час п’яної сварки чолов’яга вдарив ножиком дружину

Кримiнал, НОВИНИ 14.05.2018

У Підгородній відзначали травневі свята…

Близько 16:20, 12 травня, до Первомайського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на території домоволодіння, розташованого в смт Підгородна Первомайського району, 37-річній домовласниці спричинене ножове поранення у живіт.

Прибувши на місце події правоохоронці з’ясували, що домовласники – 44-річний чоловік, його постраждала дружина та їхня спільна подруга – влаштувавши в себе вдома застілля, декілька днів поспіль відзначали травневі свята. Під час спільного відпочинку, коли всі вже були напідпитку, між подружжям виникла сварка. З’ясовуючи відносини, чоловік схопився за ножа, що лежав на столі, та вдарив ним дружину в живіт. А коли побачив та усвідомив, що саме він накоїв, одразу ж зателефонував до швидкої допомоги та поліції, повідомивши про вказану подію.

Зловмисник затриманий на місці скоєння злочину в порядку ст. 208 КПК України.

Постраждалу дружину із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини доставлено до реанімаційного відділення місцевої лікарні, де медики майже добу боролись за її життя. Наразі стан здоров’я потерпілої стабілізовано, у зв’язку з чим її переведено до хірургічного відділення.

Слідчим підрозділом Первомайського відділу поліції ГУ Національної поліції в Миколаївській області розслідується кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». За вчинення злочину чоловіку загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Призначено проведення відповідних експертиз. Слідчі дії тривають.

За узгодженням із прокуратурою затриманому повідомлено про підозру у вчинені злочину. В суді вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Первомайський відділ поліції ГУНП Миколаївської області

Читайте також: Після розмови з дільничними молодий чоловік прибрав усю галявину – поліція

  

800 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4