Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

У Первомайську п`яний хуліган викрав у таксиста автомобіль (фото)

Кримiнал, НОВИНИ, Події 22.10.2018

В ніч на 8 жовтня до чергової частини Первомайського відділу поліції зателефонував 22-річний місцевий мешканець та повідомив про те, що декілька хвилин тому біля магазину «24», розташованому на розі вулиць Володарського та Гагаріна у м. Первомайськ, невідомий чоловік, погрожуючи ножем, викрав його автомобіль DAEWOO LANOS.

Прибувши на місце події поліцейські з’ясували, що потерпілий працює у службі таксі. Закінчивши тієї ночі зміну, чоловік під’їхав до магазину, щоб побачитись зі своїм колегою-таксистом. Залишивши автомобіль відкритим, він підійшов до приятеля та побачив, як з магазину вийшов чоловік у нетверезому стані. Незнайомець, тримаючи дві пляшки вина та стаканчик з чаєм, сів на заднє сидіння його легковика. Підійшовши до пасажира, власник авто попросив його обережно вийти з машини, не розливши при цьому в салоні чай.

Обурившись, незнайомець залишив салон автівки, але одразу ж почав висловлюватись на адресу автовласника грубою нецензурною лайкою та погрожувати йому фізичною розправою. Під час сварки чоловік намагався заспокоїти дебошира, але останній спочатку несподівано вдарив його пляшками вина по голові, а потім, діставши ножа та погрожуючи його застосуванням, сів за кермо таксі та швидко поїхав з місця події.

Провівши ряд розшукових заходів, оперуповноважені кримінальної поліції встановили особу зловмисника та транспортний засіб. Злодієм виявився 24-річний місцевий мешканець, який раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв.

Декілька діб оперативники займались пошуками хулігана-автокрадія, який переховувався від правоохоронців. Злодія затримали в порядку ст. 208 КПК України у м. Вознесенськ, коли він їхав на автомобілі до Миколаєва, маючи намір там сховатись.

Під час досудового розслідування було з’ясовано, що тікаючи з місця злочину на викраденому автомобілі, правопорушник поїхав до м. Южноукраїнськ, де залишив його в дворі однієї з багатоповерхівок, повідомляють правоохоронці.

Після проведення необхідних експертиз транспортний засіб буде повернуто автовласнику.

За вказаними фактами слідчими Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області розпочато кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» та ч. 4 ст. 296 КК України «Хуліганство». Санкції вказаних статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

За узгодженням із прокуратурою затриманому оголошено про підозру за скоєні злочини. Судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту терміном на два місяці. Слідчі дії тривають.

Читайте також:Чоловіку, який вдома зберігав наркотики і зброю, “світить” 7 років тюрми

 

  

1208 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4