Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

У Первомайську кінологи показали можливості своїх улюбленців (фото)

НОВИНИ, Суспільство 19.09.2018

У День народження міста в Первомайському міському парку культури та відпочинку «Дружба народів» відбувся показовий виступ собак, ініційований та проведений кінологічним центром «Аякс».

До програми заходу входили:
міні-виставка з презентацією порід; виступ з загального курсу дресирування; демонстрація охоронних та захисних навичок собак.

Захоплення глядачів викликала робота собак з охорони речі, захисту господаря, звільнення заручника, затримання через перешкоду.

Багато цікавого дізнались присутні про можливості каністерапії та особисто познайомились із золотистим ретривером Умою та бульмастифом Феєю, які активно задіяні до лікування та реабілітації дітей та людей, що опинилися у важкому стані і можуть бути віднесені до найбільш вразливих категорій в плані соціалізації та емоційного благополуччя.

З 2014 року кінологічним центром «Аякс» було підготовлено та передано у ЗСУ більше 20 собак порід німецька вівчарка та бельгійська вівчарка малінуа. Вихованці кінологічного центру несуть службу у підрозділах сил спеціальний операцій: 8 полку спеціального призначення та 3 полку спецпризначення 95 та 79 аеромобільних бригад (м. Житомир та м. Миколаїв), морській піхоті (м. Миколаїв, м. Подільськ), Білгород-Дністровському прикордонному загоні, спецпідрозділах Альфа та Корд.

Голова кінологічного центру «Аякс» Олександр Яровий висловив щиру подяку за постійну волонтерську допомогу мешканцям міста Андрійченко Андрію та Натальчишину Павлові.

Собаки були супутниками людей протягом десятків тисяч років. Дружба між Homo sapiens і Canis lupus familiaris призвела до низки дивовижних наслідків для обох видів. Відповідальне утримання та взаємна довіра дозволяють будувати гармонійні стосунки з вашим улюбленцем та змінювати світ на краще, про що переконливо свідчать учасники та глядачі свята, подарованого містянам кінологічним центром «Аякс» та його головою Олександром Яровим.

  

1076 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4