Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

У Первомайську для маленького Сашка шукають родину (фото)

НОВИНИ, Суспільство 19.11.2018

Бажання взяти на виховання дитину, народжену іншими, є ознакою нашої культури і виникає тільки у небайдужих до чужого горя, душевно щедрих і готових до самопожертви людей.

ВІЗЬМІТЬ ДИТИНУ У РОДИНУ! –це не просто гарне гасло, це крик душі кожної дитини – сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування.

Нагадаємо, що 27 жовтня 2015 року шестирічний хлопчик у Первомайську вліз до трансформаторної підстанції і отримав удар у 27 тисяч вольт. Тіло дитини майже повністю обгоріло. Одразу після цього мати дитини зникла. Батько теж виявився людиною, яка не піклувалася про своїх дітей. В січні 2018 року батько був позбавлений батьківських прав. П’ятеро дітей залишились без батьківського піклування.

Тривалий час малолітній хлопчик лікувався в Київській міській клінічній лікарні №17. Йому зробили десятки операцій із пересадки шкіри, сотні крапельниць та безліч інших процедур. За період терапії, дитині була накладена трахеостома. Рекомендовано постійне спостереження педіатра та хірурга за місцем проживання. Санація трахеостомної трубки щоденно не менше 2-х разів на день. Сашко вже сам навчився чистити та вставляти трахеостомні трубки

На даний час дитина перебуває в дитячому хірургічному відділенні ПЦМБЛ. Хлопчик потребує постійного стороннього догляду. Але ж все життя дитина не може перебувати в лікувальному закладі, вона потребує люблячу родину.

Саме тому, управління у справах дітей Первомайської міської ради допомагає дитині знайти справжню сім’ю. Сашко повинен відчувати, що його люблять і турбуються про нього. Вмілий вияв такої любові може забезпечити ефективність лікування малюка.

Якщо Ви той, хто небайдужий до проблем хлопчика, і маєте можливість турбуватися про нього, звертайтеся до управління у справах дітей Первомайської міської ради, що знаходиться по вул. Михайла Грушевського, 3, кабінет 312, або ж звернутись за телефоном: 4-25-57.

Можливо саме Ви зробите цей світ добрішим для дитини.

Читайте також: Черговий випадок підліткової жорстокості зафіксували в Первомайській прокуратурі

   

835 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4