Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

У Первомайську відбувся традиційний березневий турнір. Волейбол

НОВИНИ, Спорт 21.03.2018

17 березня в ДЮСШ Первомайської райради відбувся традиційний турнір із волейболу серед команд ДЮСШ 2006-2007 рр.н. Змагання присвячено 8 Березня. Саме так на Первомайщині зустріли весну представниці волейбольних команд, що прибули змагатися.

Даний турнір є хорошим кроком до популяризації та розвитку цього виду спорту, пропаганди здорового способу життя та гарною нагодою черговий раз привітати прекрасну половину людства.

Захід розпочався спільним виконанням гімну України та підняттям державного прапора. Турнір урочисто відкрили, до учасниць змагань і всіх присутніх жінок із вітальним словом звернувся директор ДЮСШ Іван Шарковський, який побажав командам бути здоровими, усміхненими та щасливими, а також спортивних звершень, безкомпромісної гри та перемоги.

Надзвичайно тепло і позитивно виступили голова Первомайської РДА В. В. Вовк та депутат обласної ради М. В. Талпа, які побажали якісних волейбольних дуелей та перемоги найсильнішим. «Щиро вітаю усіх учасниць! Бажаю не полишати своїх спортивних захоплень та завжди залишатися у такому піднесеному та бадьорому настрої. Весняної радості, любові та успіхів в усіх справах!», – додав М.Талпа.

ДЮСШ Первомайської районної ради разом із Первомайською районною адміністрацією було закуплено два комплекти волейбольної форми (20 шт.) для команд Мигії та Кінецьполя. Ці подарунки вручали В. В. Вовк та М. В. Талпа капітанам команд.

У турнірі взяли участь 4 волейбольних команди: Арбузинська ДЮСШ, Доманівська ДЮСШ та дві команди ДЮСШ Первомайської районної ради (Мигіївська ЗОШ та Кінецьпільська ЗОШ).

У спортивній залі зібралося чимало вболівальників, які дуже активно підтримували свої команди. Змагання по коловій системі проходили в напружених та безкомпромісних матчах. В очних зустрічах серед четвірки учасниць найсильніших відразу номінально визначився лідер – Доманівська ДЮСШ. Однак інтрига зберігалася до останнього. Підрахунок виграних та програних партій, забитих та пропущених м’ячів розмістив по сходинках найсильніші команди в наступному порядку.

За результатами змагань перемогу в турнірі святкували спортсменки з Доманівки, «срібло» приміряла команда Арбузинки, третє місце виборола команда села Мигія (тренер А. В. Опря), Кінецьпільська команда (тренер А. П. Торгаш) задовольнилася четвертою сходинкою.

На закритті турніру директор спортивної школи Іван Шарковський з приємністю відзначив, що рівень волейболу в районі значно зріс і цьому є підтвердження. «Команди представниць прекрасної статі показали достойний рівень гри та хороші результати. Це була хороша гра, я вважаю що цю перемогу команда Доманівки заслужила», – зазначив він.

Від спортивної школи команда-переможниця отримала кубок, медалі та грамоти, а гравці команд-призерів отримали індивідуальні медалі та грамоти. Кращі гравці були нагороджені грамотами. Також варто відзначити якісний і професійних підхід до проведення спортивних змагань – вболівальники залишились задоволеними, а учасники отримали багато позитивних емоцій.

Читайте також: Первомайські дівчата і юнаки – чемпіонки області! Волейбол

  

1163 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4