Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

У Миколаєві жінка народила на балконі, вбила немовля та викинула його у смітник

НОВИНИ, Події 07.02.2018

У породіллі вже є двоє малих дітей. Про віконця життя, які деякий час тому були відкриті ледь не в кожній лікарні Миколаївщини, вбивця, здається, не чула.

Повідомляє поліція Миколаївської області.

Миколаївські поліцейські оперативно встановили жінку, яка вбила свого новонародженого сина, а тіло викинула у контейнер для сміття.

Сьогодні, 7 лютого, на спецлінію 102 надійшло повідомлення від мешканки Заводського району про те, що у контейнері для побутового сміття по вул. Крилова вона побачила немовля без ознак життя.

На місце події прибули співробітники слідчо-оперативної групи Заводського відділу поліції, кінологи та патрульні поліцейські.

Судово-медичний експерт, оглянувши тіло дитини, виявив ознаки насильницької смерті. Для встановлення остаточної причини смерті труп немовляти направлено на проведення судово-медичної експертизи.

Впродовж декількох годин проведеними заходами оперативники карного розшуку та співробітники ювенальної превенції Заводського відділу поліції встановили 30-річну породіллю, яка вночі народила дитину, вбила та вирішила потім її позбутись. Жінка мешкала неподалік, тож викинула тіло немовля у найближчий контейнер для сміття.

Попередньо відомо, що вагітність вона приховувала, народила просто на балконі своєї квартири, поки двоє інших її неповнолітніх дітей спали.

Слідчі Заводського відділу поліції за вказаним фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України «Умисне вбивство» та проводять розслідування. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

Зараз із зловмисницею працюють слідчі. Інші обставини злочину встановлюються.

Читайте також: Голову Кривоозерської РДА взяли на хабарі

 

1123 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4