Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

У Миколаєві за викрадення транспортного засобу поліцейські затримали військовослужбовця

Кримiнал 30.11.2019

Повідомлення про те, що у мкр Варварівка Центрального району чоловік у військовій формі намагався викрасти автомобіль MercedesBenzправоохоронці отримали від власника вдень 28 листопада.

Заявник розповів, що коли він перебував біля свого транспортного засобу, до нього підійшов незнайомець та попросив допомогти завести з буксиру його Chevrolet Niva. Чоловік погодився та пішов до авто, а потім помітив, що в цей час незнайомець не пішов з ним, а натомість вже сів у його Mercedes та заводить його.

У салоні перебувала дружина заявника, яка почала виштовхувати зловмисника з сидіння водія, однак автомобіль вже розпочав рух. У цей момент за кермо схопився і заявник, і різко смикнувши за ручник, зупинив Mercedes та витягнув з нього незнайомця, який хутко втік з місця події, залишивши Chevrolet Niva, на якій пересувався.

Отримавши повідомлення про злочин, поліцейські розпочали розшук злочинця, та вже за декілька годин вжитих оперативно-розшукових заходів затримали його.

З’ясувалось, що викрадачем є неодноразово судимий 42-річний військовослужбовець, який зранку незаконно заволодів службовим автомобілем Chevrolet Niva, а коли у ньому скінчилось пальне, вирішив викрасти Mercedes.

За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» та затримали чоловіка у порядку ст. 208 КПК.

Санкція статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до п’яти років. Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмисникові про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює військова прокуратура.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області 

Читайте також В Николаеве на ходу загорелся автобус с пассажирами

 

851 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4