Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

У Баштанському районі ліквідували злочинну діяльність групи місцевих мешканців, які виготовляли амфетамін

Iнше 30.11.2020

Окрім виробництва психотропів, двоє чоловіків ще й незаконно зберігали наркотичні засоби. У результаті санкціонованого обшуку поліцейські вилучили понад кілограм канабіса, амфетамін та компоненти для його виготовлення, а також електронні ваги, матеріал для фасування психотропних речовин та грошові кошти. 

27 листопада слідчі, криміналісти та оперативники Баштанського відділу поліції у супроводі спецпідрозділу КОРД та за процесуальної підтримки прокуратури прибули до 47-річного жителя с. Піски з санкцією на обшук. У себе вдома зловмисник створив необхідні умови для виготовлення психотропа, та залучив до злочинної діяльності 29-річного односельця, який доглядав за виробництвом та допомагав виготовляти амфетамін. 

Наркотичні засоби та психотропні речовини, а також прекурсори та інгредієнти для виготовлення амфетаміна поліцейські вилучили й направлять на експертизу, після проведення якої буде вирішуватись питання стосовно повідомлення чоловікам про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 309 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч. 2 ст. 317 ККУ «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». За вчинене їм може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років із конфіскацією майна, повідомили у поліції області.

Також, якщо в ході проведення досудового розслідування буде доведено, що зловмисники виготовляли амфетамін та зберігали канабіс з метою збуту, на що вказують речові докази, вони нестимуть кримінальну відповідальність за ст. 307 ККУ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Увага! Попередження про погіршення погодних умов

Немає тегів:

655 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4