Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Трирічного хлопчика на Миколаївщині розшукували поліція, кінологи, військові

НОВИНИ, Події 14.05.2020

Поліцейські у Миколаївському районі знайшли трирічного хлопчика, який відійшов від дому на чотири кілометри.

Повідомила до поліції про зникнення трирічного онука його бабуся. Дитина гралася на подвір’ї на «поліцейському» біговелі, та в якусь мить – зникла.

Інформація та про розшук дитини у с. Шостакове Миколаївського району поступила о 16:30. В цей же час весь гарнізон поліції був піднятий на пошуки – на чолі з начальником ГУНП Олександром Анохіним та заступниками до пошуків долучились близько ста співробітників, серед них кінологи із службовими собаками, оперативники, ювенальники, співробітники управління превентивної діяльності, груп реагування, спецпризначенці, нацгвардійці та інші. На допомогу також відгукнулись військовослужбовці Миколаївського гарнізону та військової служби правопорядку. Для оперативного огляду місцевості був піднятий дрон.



І незабаром дитину помітили – хлопчина просто в капцях пройшов селом від місця, де знаходився, на відстань близько чотирьох кілометрів. На щастя, з маленьким хлопчиком все було гаразд, і кримінальних правопорушень скоєно на було.

Поліцейські забрали його та привезли стурбованим батькам.



Поліція звертається до батьків: будьте уважні, пильнуйте за своїми дітьми, закривайте ворота подвір’їв у приватних будинках, якщо у дворі бавляться діти. Контролюйте, аби у дітей не було доступу до небезпечних місць та об’єктів. Та у разі небезпеки – терміново повідомляйте на 102, повідомляють із поліції Миколаївської області.

Читайте також: Поліцейські встановлюють обставини ДТП в Кривоозерському районі, в якій двоє людей загинули, ще двоє госпіталізовані

Немає тегів:

1763 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4