Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Тримайте гроші міцніше. Аферисти не дрімають

Кримiнал, НОВИНИ 06.06.2018

Тільки за добу кишені «сценаристів» афери «Ваш син у поліції» поповнились на 85 тисяч гривень простодушних миколаївців.

Поліція вкотре застерігає громадян не піддаватись на провокації зловмисників, які обдурюють людей за схемою «ваш син у поліції».

3 червня із заявою до поліції звернулась мешканка Центрального району Миколаєва, яка повідомила, що невідомий під приводом того, що її чоловік скоїв ДТП, заволодів її грошима в сумі одна тисяча доларів США та п’ять тисяч гривень. Потерпіла дізналась, що стала жертвою шахрайських дій коли вже позбулась коштів та поспілкувалась із чоловіком.

Того ж дня до поліції заявила ще одна місцева жителька. Пенсіонерка розповіла, що незнайомець по телефону, представившись працівником прокуратури, повідомив, що її син потрапив у автоаварію. Щоб уникнути покарання, потрібні гроші. 24 тисячі гривень віддала жінка зловмиснику, а потім з’ясувала, що із сином усе гаразд.

Також 3 червня за аналогічних обставин псевдополіцейський виманив у мешканки Корабельного району 30 тисяч гривень. Заявниця передала гроші особисто в руки шахраєві, аби її онука оминула кримінальна відповідальність за неіснуюче ДТП.

За усіма випадками шахрайств триває розслідування.

Поліція Миколаївщини вкотре звертається до усіх громадян! Якщо вам телефонують невідомі особи з невідомих номерів, представляючись вашими рідними чи працівниками поліції, та просять чи вимагають перерахувати кошти, в жодному разі не робіть цього. Одразу ж зателефонуйте до рідних, переконайтеся, що з ними все гаразд. А якщо вони на зв’язок не виходять – телефонуйте на «102».

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Читайте також: Настя Клюева из Первомайска наравне с мальчишками сразилась на футбольном поле в Вознесенске

907 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4