Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Тепла осінь у музеї: Первомайський краєзнавчий запрошує на виставки, екскурсії та майстер-класи

Мистецтво 09.09.2020

Осінь — це надзвичайна, чарівна і казкова пора року Вона одягає світ у безліч кольорових барв. Сонячними і ще теплими днями приємно погуляти містом: подивитись на будинки початку ХХ століття, зупинитись біля скульптур і пам’ятників, послухати про минувшину нашого краю, пройтися старими вулицями, спуститися у паркову зону до берега Південного Бугу, завітати до музею на виставки та майстер-класи.

Співробітники Первомайського краєзнавчого музею будуть раді супроводжувати гостей та жителів міста. Протягом осені ми пропонуємо авторські екскурсії містом: «Первомайськ: історія, архітектура, події». Оглядові та тематичні екскурсії експозицією музею: «Природа рідного краю», «Селянська хата: традиції та побут (кінець ХІХ — початок ХХ століття)», «Золото Північного Причорномор’я. Голограма», «Первомайськ у Другій світовій війні». Протягом осені у музеї буде оновлено виставковий простір.

***

Візитівкою музею залишаються майстер-класи. Відроджуємо українські традиційні ремесла, зокрема гончарство. Навчаємо працювати на гончарному крузі, кожен від великого до малого може зробити авторську чашку чи то глиняну миску. Займаємось свічкарством, допомагаємо дітям та дорослим виготовляти і декорувати справжні воскові свічки. Відроджуємо писанкарство і традиційну мотанку.

***

Також запрошуємо до музею дітей на дидактичну гру «Я — хранитель». Показуємо як предмет перетворюється на музейний експонат. Дитина вчиться бути хранителем предметів старовини.

Цієї осені вчимо виготовляти птахів. Здавна птах був символом творчості, вільних думок, провісником щасливих подій. У кожного має бути своя птаха.

Працюємо із дотриманням всіх карантинних норм. Відвідування музею можливе лише в масці, на вході пропонуємо дезінфекцію рук, приміщення провітрюється та обробляється. Запрошуємо індивідуально та невеликими групами.

Графік роботи музею: понеділок — субота, з 8.30 до 17.00; неділя — вихідний, останній день місяця — санітарний. Наша адреса: Театральна, 10. Довідки за номером: +38 (096) 125-48-09.

Ми працюємо для вас!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Первомайський виконком затвердить терміни осіннього призову та склад призовної комісії

Немає тегів:

26414 всього переглядів, 3 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4