Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Стихійні сміттєзвалища у Первомайську. Як виглядає обличчя міста?

НОВИНИ, Суспільство 14.11.2018

Як ми вже писали, майже у кожному мікрорайоні Первомайська люди організували стихійні звалища, куди з прилеглих вулиць зносять сміття.

 

Дуже багато круч у Первомайську люди використовують, як смітники для побутових та будівельних відходів.

Так, наприклад, по вулиці Надії багато років поспіль діє стихійне сміттєзвалище. Саме тут, поблизу гаражів та приватного сектору природою було утворено кручу, а людьми сміттєзвалище.
“Сусіди” такого ганебного явища не лише поповнюють смітник, а й спонукають інших до таких дій. Адже жодної реакції на викидання сміття стороніми особами у цій місцині не було.
Спілкуючись із деякими мешканцями вул.Надіїі журналісти газети ТВ “Всесвіт” дізнались, що смітник у свій час багато разів горів, чим завдавав дуже багато проблем. Людям доводилось дихати їдким димом, адже рятувальникам не вдавалося повністю загасити річні залежні тліючого сміття.
Активними мешканцями вулиці вдалося встановити поблизу сміттєзвалища спеціальні бетонні блоки, аби поепередити викидання у кручу сміття, яке привозили сюди вантажівками та прицепами. Але цього виявилось недостатньо, люди всеодно продовжують знаходити способи.
Користувач групи “ПЕРВОМАЙСЬК РАЗОМ МИ СИЛА!” Сергій Олександрович опублікував відео, де з висоти пташиного польоту видно усю “сміттєву проблему” в кручі по вул.Надіїі. Крім цього, чоловік у своєму дописі зазначає, що поблизу жилого сектору у цій місцині кожного дня здійснюється злив асенізаційних машин.

“Люди, благаємо, схаменіться!!!
В продовження людської недбалості та бездіяльності міських екологічних служб. Несанкціоноване сміттєзвалище по вул. Надії Крупської.
І знову скажете, власники гаражів не винні. То розплющіть очі, і вдивіться скільки брухту від автомобілів. Більше скажу, є інформація, що кожного дня туди до каналізаційного колодязя, звозять нечистоти асенізаційні машини. І всім байдуже!!!
Знову у всьому винна влада. То вона вам сміття розкидає?”, – пише Сергій Олександрович

  

866 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4