Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

«Стоп сексуальному насильству над дітьми!» (фото)

НОВИНИ, Освіта, Суспільство 28.11.2018

Дитинство наших дітей має бути безпечним та щасливим! Забезпечити це можемо ми, об’єднавши знання та зусилля громадян, влади, освіти , правоохоронних органів та громадських організацій Первомайщини.

Напередодні Європейського дня захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства , 18 листопада 2018 року ,у нашому місті та районі пройшли ряд заходів, спрямованих на збереження дитячого психологічного та фізичного здоров’я, попередження сексуального насильства серед дітей дошкільного та шкільного віку. Важливим стало те, що це не одноразова акція, а ціла низка заходів , розпочата ще у 2017 році за підтримки Ради Європи.

Цього року громадська організація «Первомайський молодіжний жіночий інформаційно – координаційний центр «Ольвія » , міські та районні заклади освіти , міські та районні соціальні служби допомагали дітям засвоїти навички безпечної поведінки та згуртували педагогів та батьків дітей з метою захисту їх прав та надання допомоги дітям, що пережили насильство.

У дошкільних закладах міста Первомайська пройшли тренінги для педагогів та відео – лекторії для дорослих, трансляція мультфільмів дітям та висвітлення інформації в батьківських куточках закладів.

Громадською організацією «Ольвія» були проведені лекції «Стоп сексуальному насильству над дітьми!» для учнів Первомайських ЗОШ, у Первомайському районі тренінги пройшли для вчителів та дошкільників Кам’яномостівської ОТГ ( об‘єднаної територіальної громади) , для учнів Лисогірської спеціальної загальноосвітної школи – інтернату та учнів старших класів Лисогірської ЗОШ було показано виставу «Ігри на задньому дворі», попередження згвалтувань серед підлітків на побаченнях та відповідальність за протиправні дії.

Читайте також: Молоді батьки на Первомайщині продовжують отримувати “пакунки малюка”

   

1191 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4