Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Спрямувати енергію для пошуку власного «Я». Пишуть наші читачі

Культура, ПУБЛІКАЦІЇ, Суспільство 09.08.2018

Первомайська молодь творча і цілеспрямована. Про свій шлях розвитку розповідає наша читачка. Дізнайтеся, як статим успішним і приєднуйтесь до її команди!

Добрий день! Мене звати Тетяна Шаповал, мені 14 років і я є випускницею проекту «Школа успіху». Це безкоштовна освітня програма для підлітків 14-15 років, яку вже восьмий рік реалізує Klitschko Foundation. Протягом 10 днів –  100 активних підлітків – 50 дівчат та 50 хлопців під керівництвом менторів вчаться працювати у команді, розвивати лідерські якості, критично мислити та створювати власні проекти. Кожного дня вони мають можливість відвідати провідні українські компанії, послухати лекції успішних людей, дізнатися, що таке емоційний інтелект та отримати навички з самооборони. Проект допомагає розкрити потенціал молоді і спрямувати її енергію для пошуку власного «Я».

«Успішна людина має щось повернути суспільству, щоб воно зростало. Ми з братом бачили свою місію у тому, щоб розвивати нових лідерів, давати їм знання і віру, що майбутнє – своє і світу – в їхніх руках. Досягнення випускників «Школи успіху» – вступ у найпрестижніші коледжі світу, реалізація власних проектів – мають мотивувати й інших підлітків повірити у себе і боротися за власну мрію» – говорить засновник Klitschko Foundation, Володимир Кличко.

З 5 по 14 липня я була учасницею «Школи успіху» для дівчат. За 10 днів ми відвідали офіси Depositphotos, Нової пошти, ТРК «Україна», Kasta, вчилися проектному менеджменту, ораторському мистецтву, розвивали дизайн-мислення та емоційний інтелект під час лекцій та тренінгів від запрошених спікерів, дізнались про сучасне мистецтво у ПінчукАртЦентр та популярну науку в Експерементаріумі, пройшли уроки першої медичної допомоги та трохи спробували себе в ролі лікаря у клініці «Борис», відвідали тренінг з самозахисту тощо. Я дуже щаслива, що змогла пройти відбір та потрапити до «Школи успіху», адже цей проект змінив мене та мій світогляд, допоміг розкрити у собі нові якості, та головне, зробив мене більш впевненою та цілеспрямованою. Після участі у ньому я отримала натхнення та мотивацію йти до своєї мети та боротися за неї, адже «людина частіше здається, ніж помиляється».

Зараз я є амбасадором цього проекту і моїм головним завданням є провести власну локальну «Школу успіху», що пройде у місті Южноукраїнськ на осінніх канікул і буде тривати 2 дні. Моїм головним завданням буде показати, що навіть у такому маленькому місті, як наше, є великі можливості для розвитку, надихнути до соціальної активності та розвити навички для роботи в команді. Отже, якщо ви або ваша дитина – активний підліток, який прагне до саморозвитку та хоче отримати необхідні знання для 21 століття, то не проґавте можливість зробити крок до успіху та взяти участь у проекті «Школа успіху.Южноукраїнськ»! Участь абсолютно безкоштовна.

Для участі пишіть на електронну адресу: tatanashapoval@gmail.com або за посиланням: http://www.123formbuilder.com/form-3995271/-

Кількість учасників обмежена, тож поспішайте!

Якщо ви хочете виступити у ролі спонсорів або спікерів у моєму проекті, то із задоволенням чекаю на ваші пропозиції на електронну адресу!

Тетяна Шаповал, випускниця «Школи успіху»

Читати також: «Як спільно нажите ділити будемо?». Юридична практика

905 всього переглядів, 3 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4