Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Спецпризначенці роти поліції затримали зловмисника, який «замінував» рейсовий автобус та автомобіль

Події 30.08.2020

Слідчі затримали фігуранта у порядку ст. 208 КПК України. Розпочато кримінальне провадження. 

29 серпня близько 17:30 на спецлінію 102 надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що на території міжміського автовокзалу заміновані рейсовий автобус та припаркований поряд із ним автомобіль Mazda. 

На місце події негайно прибули наряди патрульної поліції та поліції охорони, бійці роти поліції особливого призначення ГУНП в Миколаївській області, слідчо-оперативна група відділу поліції.

Також на місці події працювали бригада аварійної служби газу, рятувальники ДСНС та швидка. 

Враховуючи інформацію про загрозу вибуху, правоохоронці очепили район можливої небезпеки, аби уникнути можливих жертв, та забезпечили охорону прилеглої території. 

Співробітники вибухотехнічної служби ГУНП та кінолог зі службовим собакою провели ретельне обстеження транспортних засобів, де, ймовірно, були закладені вибухові пристрої та жодних предметів, які могли б становити загрозу життю та здоров’ю громадян, спеціалісти не виявили. 

Особа чоловіка, який вчинив це кримінальне правопорушення, була встановлена вже за 15 хвилин після здійснення дзвінка спецпризначенцями спільно із працівниками приватної охоронної фірми автовокзалу.

Ним виявився 32-річний мешканець Кривого Рогу. На момент затримання чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння та пояснив, що опинився у Миколаєві, прямуючи до рідного міста з Одеси. Доки очікував свій автобус, вживав спиртне, а потім вирішив зателефонувати на 102 з таким повідомленням.   

Слідчі Інгульського відділу поліції затримали фігуранта у порядку ст. 208 КПК України. Мобільний телефон, з якого він здійснив дзвінок, вилучили.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 КК України  «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності» Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від двох до шести років, повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція розшукує розбійників, які напали на літнє подружжя на дачі у с. Коблеве

Немає тегів:

982 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4