Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Що «Ощадбанк» мешканцям Первомайська відповів

Економіка, НОВИНИ, Події 20.07.2018

Епопея щодо закриття в Україні та зокрема в Первомайську нерентабельних відділень «Укрпошти» та «Ощадбанку» триває.

Нагадаємо: Відкритий лист мешканців мікрорайону Гілея-Дроздівка м. Первомайська Миколаївської області до Президента України, керівництва Укрпошти, АТ Ощадбанк

Ось що пишуть з «Ощадбанку»:

«Шановні мешканці міста!

Просимо вас ознайомитися з інформацією керівництва Ощадбанку щодо одного із актуальних питань сьогодення, зокрема із закриттям відділень Ощадбанку на мікрорайонах міста.

«Вже протягом кількох років Ощадбанк здійснює масштабне реформування мережі відділень. Воно полягає не просто у скороченні певної кількості установ, а насамперед в якісному оновленні. Відділення нового формату – це повна перебудова всіх процесів. Сьогодні таких установ у системі Ощадбанку більше 570.

Плануючи закриття неефективних відділень, які вже не можуть задовольнити сучасних потреб клієнтів, банк провів масштабну кампанію з переведення клієнтів у дистанційні та онлайн-сервіси. Оновлено онлайн-платформу «Ощад 24/7» – веб-сайт і мобільний додаток, постійно розвивається інфраструктура безготівкових розрахунків та електронних платежів. Кількість користувачів онлайн-сервісів «Ощад 24/7» досягла майже 3 млн. Це надійно і зручно, адже основні послуги Ощадбанку доступні онлайн у будь-який зручний час.

Ощадбанк, маючи статус державного банку, повинен забезпечувати як мінімум беззбиткову діяльність своїх установ, а як ціль – генерувати прибуток для свого акціонера – держави. В деяких населених пунктах банк змушений припиняти діяльність окремих відділень задля недопущення подальших збитків, адже жодної комерційно складової для підтримки подальшої діяльності таких установ не існує. Важливо, що закриттю КОЖНОГО відділення передує багатомісячний період пошуків джерел наповнення банківської установи операційним змістом, прибутком, щоб таке відділення мало шанс працювати.

При цьому зазначимо, що клієнти не залишаються без банківського обслуговування. Їм пропонується перейти на обслуговування до найближчого відділення Ощадбанку або користуватись дистанційними каналами обслуговування.

Повідомляємо, що нещодавно відбулася зустріч представників Ощадбанку з жителями мікрорайону «Богопілля» та депутатами міської ради з приводу можливого закриття відділення за адресою: м. Первомайськ, вул. Миколи Вінграновського,12.

У результаті було досягнуто домовленості щодо відтермінування закриття відділення. За цей час банк докладе максимальних зусиль щодо встановлення безпосередньо в мікрорайоні «Богопілля» терміналів самообслуговування та проведе детальні консультації та навчання клієнтів користуванню ними.

Наголошуємо, що в Первомайську працюватиме ще 5 відділень Ощадбанку, а саме:

ТВБВ №10014/0118 – вул. Театральна, 7;

ТВБВ №10014/0130 – вул. Гвардійська, 3;

ТВБВ №10014/0131 – вул. Корабельна, 21;

ТВБВ №10014/0132 – вул. Федора Достоєвського, 14;

ТВБВ №10014/0133 – вул. Михайла Грушевського, 1.

Також Ощадбанк пропонує обслуговування не лише у відділеннях, а й за допомогою альтернативних каналів, таких, як вже існуючі термінали самообслуговування (за адресами: вул. Театральна,7, вул. Михайла Грушевського,1, вул. Федора Достоєвського,14, вул. Корабельна, 1) та онлайн-сервіси (веб- та мобайл-банкінг). Вартість операцій у них є нижчою, ніж у касах відділень».

Читайте також: Почали Укрпоштою, закінчили Правим сектором

Первомайці обурені закриттям відділень «Укрпошти»

 

 

1222 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4