Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Що може бути краще романсу? Творчий вечір Евеліни Корнізовської

Мистецтво, НОВИНИ 11.02.2018

30 січня в залі ДШМ відбувся творчий вечір учениці 3-го класу вокалу Евеліни Корнізовської, викладач О.В. Васильєва.

Дівчинка навчається в нашій школі вже давно. В 2017 році вона закінчила клас синтезатора (викладач Л. У. Паскаль). Зараз навчається в 3 класі по фортепіано (викладач О.І. Попова) та в 3 класі по вокалу. Евеліна була ініціаторкою цього вечора. Разом із своїм викладачем вони добирали твори та готували концертну програму.

Всі твори, які лунали на вечорі, об’єднує одна єдина тема – кохання. Найбільш яскраво це представлено в романсовій ліриці. Звичайно ж, за більш ніж вікову історію романс змінювався, збагачувався новими інтонаціями та лунав зі щоразу новим музичним присмаком. Незмінною залишилося лише його ліричне наповнення – любов. Трагічна і щаслива, сором’язлива або пристрасна, нездійсненна чи напрочуд рішуча.

В програмі творчого вечора прозвучали наступні класичні романси: А. Абаза, вірші І. Тургенєва – «Утро туманное»; П. Булахов – «Не даром я боялся встречи».

Далі пролунала чарівна партія скрипки від Олени Васильєвої. А також пісні сучасних авторів: Сергія Белоголова, вірші Сергія Ковальова – «Без него» та « Зачем принес ты мне эти розы», А. Рибиков – «Белый шиповник» из мюзикла «Юнона» и Авось».

Також Евеліна виконала пісні сучасних українських авторів: музика Оскара Сандлера, вірші Микола Сома – «Вишиванка».

Окрасою музичного вечора стала українська народна пісня «Йшли корови із діброви» у виконанні Евеліни Корнізовської , Олени Васильєвої та Валерія Васильєва.

Весь час на сцені допомогла концертмейстер Анастасія Бліндус.

Гарно оформлена сцена сприяла романтичному та приємному настрою. Після кожного виступу, вдячні глядачі не шкодували аплодисментів. Дякуємо за дуже теплий та приємний вечір!

Л.В. Клімова, викладач

Читайте також: Ар-деко – стиль жизни. Мировая культУРА

 

1331 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4