Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Що дарували та отримували в подарунок первомайці

Культура, ПУБЛІКАЦІЇ 16.01.2019

Опитування

Відсвяткували Новий рік та Різдво, натягуємо на шию звичний хомут на готові до праці? Але ж залишилися якісь приємні спогади, що грітимуть вас сніжними вечорами? Мабуть, це найочікуваніші подарунки? Отже, сьогодні з’ясовуємо, що мешканці міста отримали під ялинку та дарували своїм рідним.

На жаль, у «фаворі» знову опинилися сміттєзбірники. Величезні плюшеві іграшки потіснили мешканців у їхніх не занадто великих квартирах.

– Доньці хлопець подарував ведмедя, – бідкається Світлана. – Зрозуміло, молодість, кохання, романтика. Та як пішов він… дивимося одна на одну та міркуємо – куди це чудовисько подіти? Воно ж все ліжко займає! А як доглядати? До машинки не влізе, намочити – не піднімемо, бо заввишки за мене… Любі, рідні хлопці! Коли вам по телевізору розповіли, що кожна дівчина мріє про ведмедя, що більший за неї. Не вірте! Дівчина скоріше буде тиждень прилаштовувати його у добрі руки. А як побоїться вас скривдити, то буде тягати з місця на місце, подумки проклинаючи виробника, який не обмежився виробом втричі меншим.

Цікаво, що власне м’які іграшки отримало 36 опитаних (а це багато, повірте!), а справді зраділи тільки 7. Серед них маленька Міланка, яка отримала «майже справжнього» коня-гойдалку (за зізнанням батьків, фірмового, досить дорогого, проте якісного із високим рівнем безпеки), Оксана, яка тривалий час мріяла про Кота Бекона (довга гнучка тонка іграшка, які можна розмістити як предмет інтер’єру на дивані, кріслі або взагалі будь-де), та ті, хто отримав маленькі компактні кумедні іграшки – «вдивляйки» (із величезними блискучими очима). Ті ж, кому Дід Мороз безжально пхнув до колекції чергових песиків, зайців або ведмедиків із серії «пилосбірник», лише із сумом погоджуються, що іграшка принесе більше клопотів, аніж радості.

Олексій подарував дружині новенькі чохли для автомобіля.

– Вона все казала, що як поїде – одяг брудний. От тепер все добре! Звісно, це добрий подарунок. Так, звісно якісні… Дорогі. А навіщо дешеві? Розлізуться миттєво… Ну так, так, ідеальні. Зраділа? Ну… певно, так, я ж її у двір вивів, посадив и покатав на Новий Рік.

Хлопче, можливо, твоя мила тендітна кохана дружина просто не хотіла розпочинати новий рік з криміналу? Ну, то все попереду!

А от Олена сама розповіла про те, що врешті решт отримала свою мрію – верстат для обробки деревини.

– Ви знаєте, це була моя мрія! От кожна людина може мріяти, я завжди мріяла про нього, щоб робити самотужки якісь дрібнички, як от меблі переробити, прикрасити. І мої рідні зібралися, знайшли на подарували мені деревообробний верстат. Звісно, не «наворочений», старенький, але працює чудово! Я ж знаю їх ціну, скільки вже разів дивилася, то навіть не сподівалася, що таке може бути. Справжнє новорічне диво.

Максим («припустимо, Максим») отримав у подарунок мобільний телефон.

– Дівчина подарувала мені телефон. Дійсно, приємно. – хлопець із зусиллям вимушує себе посміхнутися. – Ну… так, я мріяв про телефон цієї моделі, але останньої моделі ланки. Ну й так загалом непогано. Можливо, дозбираю та куплю собі те, що хотів, вона все одно не помітить різниці у чохлі (сміється). Я їй? Я їй подарував плюшевого ведмедя та квіти, вважаю, так, сподобалося. Всім дівчатам подобаються квіти та ведмеді.

В цей момент мені стало так затишно та радісно, що я не належу до ланки «всіх дівчат «припустимо Максима». Бо ж ані велетенські ведмедємонстри, ані квіти не приводять мене у стан захвату.

Костянтин отримав від дружини портмоне.

– Здається, простий гаманець, аж дивлюся – іменний, і це було так приємно, що куплялося та виготовлялося саме для мене, не «чергова піна та шкарпетки». Сподіваюся, їй також сподобалися сережки. Кілька разів бували у центрі у «Копійці», там у відділі срібла все на них задивлялася. Ну… Хіба ж я не Дід Мороз? (сміється).

В цілому ж, окрім сумнозвісних плюшевих іграшок, популярними подарунками стали подарункові сертифікати (їх отримало 16 осіб із 102 опитаних), ювелірні прикраси – 11 опитаних, косметика та парфумерія була серед подарунків 18 опитаних (незалежно від статі), телефони отримали 5 везунчиків, смачні подарунки виявили під ялинкою 9 первомайців (до речі, всі дев’ятеро було у захваті і від ідеї, і від реалізації), сумна статистика – книги потрапили під ялинку лише 3 опитаних, при цьому всі троє – діти), предмети хобі Дід Мороз приніс 7 первомайцям. Серед найбільш незвичайних подарунків – деревообробний верстат, лицарський шолом, срібне поросятко – чашечка, живе порося та величезне фото на всю стіну. Найбільш розчарували ж серед подарунків іграшки, посуд, неактуальні електроприлади (як от, йогуртниця, морозивниця, бутербродниця) та косметика, адже останню підібрати для вибагливої жінки досить таки важко. Проте, сподіваємося, що ця новорічна ніч здійснила хоча б одну вашу мрію, а як ні – це неодмінно відбудеться вже наступного року! Нехай щастить!

Підготувала Н. Довженко

Читайте також: На Первомайщині продовжують працювати над оснащенням НУШ (фото)

 

833 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4