Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Радник голови обласної ради відвідала первомайську спеціалізовану школу-інтернат

Суспільство 15.11.2019

Радник голови Миколаївської обласної ради Оксана Корсак здійснила робочий візит Первомайської спеціалізованої школи-інтернату Миколаївської обласної ради з метою перевірки матеріально-технічного стану закладу та умов перебування дітей в ньому.

Під час розмови з в.о. керівника закладу Кривою Тетяною Іванівною виявилось, що нагальною проблемою залишається необхідність призначення директора закладу.

А тому сьогодні колектив Первомайської спеціалізованої школи-інтернату Миколаївської обласної ради звертається до Департаменту освіти Миколаївської ОДА з метою негайного проведення конкурсу на посаду директора та надання проекту рішення до Миколаївської обласної ради про призначення директора.

Приємними моментами, на які звернула увагу Оксана Корсак є ставлення колективу до своєї роботи. По-перше, за обмеженого фінансово ресурсу своїми силами колектив намагається створити найкращі умови для перебування дітей у закладі. В коридорах зроблені різні малюнки на стінах: від таких, які допомагають в навчанні, як таблиця множення до мотиваційних цитат.

Звичайно, це покращує атмосферу під час навчання. Також приємно спостерігати за дітьми, які виховуються в привітній атмосфері. Всі вони доброзичливо посміхаються.

Територія центру доглянута, в корпусах, де діти залишаються на ночівлю проводиться ремонт. До прикладу сьогодні ремонтується туалет та душова.

Сподіваймось, питання призначення директора буде вирішено якнайшвидше

 

1275 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4