Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Птахи — наші друзі! З дитячої сторінки «ТВ Всесвіт»

НОВИНИ, Освіта 08.04.2018

У дитячому садочку «Дзвіночок» вихователі, батьки та діти під час весняного двомісячника з благоустрою активно долучились до акції «Допоможи птахам».

Діти під час занять, бесід та спостережень дізнались про значення птахів у природі та для людини, про збереження навколишнього середовища від забруднення твердими відходами, про знищення значних територій лісів та зникнення великої кількості рослин та птахів, які занесені до «Червоної книги».

Дошкільнята намалювали квітучі шпаківні та вивчили гарний віршик про шпаків, а татусі із задоволенням попрацювали і виготовили не одну шпаківню, які й знайшли своє місце на деревах нашого садочка та міського парку «Дружби народів».

Кожного дня турботливі малюки не забувають поповнювати годівнички, які з осені стали окрасою наших майданчиків, смачними зернятами, крихтами хліба, шматочками сала, овочів та фруктів.

У рамках двомісячника батьки нашого закладу разом із дітками створили стінгазету «Краса природи – справжнє диво». Гаслом її став заклик: «Всі повинні знати, що природі шкоди – не завдавати!»

Думаю, кожному з нас варто замислитися над «чистотою» наших думок та вчинків, які будуть великим кроком в досягненні чистоти оточуючого середовища, а саме – нашого міста. Це і буде головним прикладом для наслідування нашим малятам. Будьмо, перш за все, людьми, яким довіряє природа та весь живий світ своє життя!

Підготувала А. І. Чайка, вихователь ЗДО №6 «Дзвіночок»

Читайте також: Зустрічаємо свято Великодня! З дитячої сторінки «ТВ Всесвіт»

  

1151 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4