Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Проблеми регіональної журналістики обговорили на дискусійному круглому столі у Первомайську

Iнше 26.01.2021

Двадцять п’ятого січня у приміщенні Первомайського краєзнавчого музею зібрались журналісти та представники влади. На дискусійному круглому столі озвучили наявні проблеми та спільними зусиллями спробували знайти шляхи їх подолання.

Окрім цілком очевидних проблем: локдаун та нестача фінансів, журналісти озвучили й низку інших, з якими доводиться регулярно стикатись. Наприклад, поняття відповідальності дописувачів соціальних мереж, а саме: її відсутність. Адже сьогодні кожен, хто має камеру й сторінку у соцмережі, може назвати себе журналістом. Однак, на відміну від професійних журналістів, у своїй діяльності він не дотримується жодних стандартів й не несе відповідальності за поширення неправдивої чи викривленої інформації, пише видання Гард.City.

Окрім цього журналісти звернулись до представників влади з проханням налагодити більш плідну комунікацію. Первомайці прагнуть регулярно отримувати перевірену інформацію про діяльність місцевої влади: не лише проблеми, але й успішні кейси, коли те чи інше питання вдалось вирішити. Місцеві ЗМІ донесуть цю інформацію оперативно, об’єктивно та правдиво. Окрім цього ми можемо стати ще одним містком між громадськістю та владою, завдяки якому прохання та проблеми наших читачів почують представники влади.

Врешті через майже дві години дискусій було ухвалене спільне рішення обговорити можливість створення громадської організації журналістів та підписання меморандуму між первомайськими ЗМІ та владою, який допоможе налагодити плідний діалог.

Читайте також: Оголошення, інтернет та кабельне ТБ від «Всесвіту»: як замовити онлайн

Немає тегів:

1509 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4