Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Поліція затримала групу сутенерів, які організували мережу з надання платних сексуальних послуг

Кримiнал 24.11.2020

На фігурантів працювали семеро повій, які приносили до 10 тисяч гривень прибутку в день, з якого самі отримували 50 відсотків. Сутенери забезпечували підлеглих житлом та місцем для надання інтимних послуг, охороною, транспортом й іншими необхідними умовами.

23 листопада слідчі Слідчого управління, оперативники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Управління карного розшуку та криміналісти у супроводі бійців роти поліції особливого призначення затримали трьох мешканців м. Миколаїв, серед яких двоє жінок та чоловік 26-ти, 34-х та 49-ти років. У ході санкціонованих обшуків поліцейські вилучили 10 мобільних телефонів, комп’ютерну техніку, грошові кошти, банківські та сім-картки, чорнові записи, документи, 8 скреч-карт, флеш-нокопичувачі та предмети інтимного характеру. 

Відомо, що мати з донькою та її співмешканцем організували сімейний бізнес. Про надання платного сексуального сервісу зловмисники розміщували оголошення в мережі інтернет з фотографіями, іменами повій та вартістю їхніх послуг, а це приблизно 1300 гривень за одну годину. Для забезпечення функціонування свого бізнесу спеціально орендували квартири. Також повії могли працювати за адресами, які вказували клієнти: квартири, готелі, сауни. З отриманих коштів сутенери залишали собі 50 відсотків, а решту віддавали повіям. 

Обов’язки між собою розділили таким чином: функцію організатора виконувала молодша жінка. Вона здійснювала контроль за повіями, забезпечувала їх житлом та місцем, де надавались інтимні послуги, а також  займалась розподілом грошових коштів та безпосередньо вербовкою дівчат. Чоловік був водієм та охоронцем повій у місцях надання платних сексуальних послуг. 49-річна місцева мешканка здійснювала функцію адміністратора та приймала замовлення від клієнтів. 

Усіх трьох фігурантів правоохоронці затримали у порядку статті 208 КПК України, слідчі повідомили їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 КК України «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією, вчинені за попередньою змовою групою осіб». Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Розслідування за вказаним кримінальним провадженням здійснюється під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області, повідомили в поліції області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Миколаївщині понад п’ятсот учнів шукатимуть нові школи

Немає тегів:

606 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4