Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Подвійна перемога цього уїк-енду! Кіокусін карате

НОВИНИ, Спорт 15.05.2018

Дуже насичені вихідні закінчили виїзний спортивний сезон Первомайської федерації кіокусін карате. 4-5 травня в Києві, а 6 травня в Запоріжжі пройшли змагання, у яких взяли участь та боролись за нагороди наші каратисти.

4 та 5 травня у Києві відбувся Чемпіонат України з кіокусін карате серед дітей та юнаків 2004-2009 років народження (WKO). Попри такі вікові обмеження чемпіонат зібрав на чотирьох татамі 620 спортсменів із 19 регіонів України. Первомайськ у складі збірної України (KFU) представляли Анастасія Давиденко, Віолетта Бусарєва, Кузьма Кузьменко, Дар’я Колесніченко та Олексій Кошелюк.

Згідно жеребкування, у кожного бійця було по 5 поєдинків, та не усі змогли дійти до фіналу. За словами тренера Юрія Галімона, навіть маючи фізичну та кондиційну перевагу над суперником, іноді важко здобути над ним перемогу, тому що, в першу чергу, потрібно перемогти себе: свій страх, біль та переживання. За результатами цього чемпіонату Анастасія Давиденко та Віолетта Бусарєва вибороли дві бронзи.

Позитивних ноток поїздці додала прогулянка містом у перший день чемпіонату. Діти відвідали Національний науково-природничий музей НАН України, та весь вільний час провели, прогулюючись центральними вулицями нашої чарівної столиці.

6 травня у Запоріжжі відбувся відкритий Чемпіонат Запорізької області з кіокусін (KWF) серед дітей, дівчат, юнаків та юніорів, що зібрав у просторій залі 250 спортсменів з Дніпропетровської, Запорізької, Черкаської Полтавської та Миколаївської областей. Цей турнір був більш успішним. Із десяти представників нашого міста, що увійшли до збірної Миколаївської області, 9 посіли призові місця.

Золото завоювали: Артур Солтасюк, Анна Кульчицька, Дар’я Кошелюк, Поліна Майстрюк, Олександр Куц.

Срібло вибороли: Максим Богусевич, Нікіта Бездітний, Сергій Поліщук, Ксенія Дорошенко.

Також на відкритті турніру спортсмена Первомайської федерації кіокусін карате Артура Солтасюка було нагороджено нагрудним знаком та посвідченням Кандидата у Майстри спорту України, за результатами Чемпіонату Європи 2017 року (м. Свіноуйсьце, Республіка Польща), де Артур завоював срібло та європейське визнання.

На такій приємній ноті і завершився виїзний сезон команди. Для всіх він був дуже напруженим, адже щоденні тренування розпочалися для спортсменів збірної ще у січні, і лише зараз вони зможуть відпочити. Проте, ми робимо паузу ненадовго. У кінці травня проводитиметься традиційний Чемпіонат Первомайської федерації кіокусін карате у розділі «crossfit», а влітку спортсмени відвідуватимуть спортивні тренувальні табори, аби гарно підготуватись до нового спортивного сезону.

Дякуємо депутатському корпусу та міському голові за можливість спортсменами відвідувати таку велику кількість чемпіонатів. Висловлюємо дяку батькам наших спортсменів за підтримку та розуміння.

За матеріалами веб-сторінки Первомайської міської Федерації Кіокусін карате

Читайте також: Маленька перемога в боротьбі за чисте довкілля. Галявину біля Грушівки очищено від сміття

 

1035 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4