Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Поділитися нашою красою з усім світом

НОВИНИ, Суспільство 15.11.2018

Розіграш від газети «ТВ Всесвіт» та командою «Just so»

Коли на роботі допікають, і дім тимчасово втратив затишок, первомайці завжди знайдуть прихисток для душі на схилах Південного Бугу. Швидка вода та аромат чабрецю заряджають всіх знесилених.

Давно відомо, що невичерпна енергія Побужжя надихала місцевих поетів, письменників та художників на створення шедеврів. Микола Вінграновський та Андрій Антонюк в своїх творах на віки зберегли пам’ять про Первомайщину. А що відбувається сьогодні? Якось прогулювалась Мигією і спостерігала, як натовпи вивалюються з автобусів. Всі хочуть закарбувати наші ландшафти на фото і себе на фоні. Всі ті люди куштують Мигію, як фаст-фуд, погано пережовують і швидко ковтають. А те, що випльовують лишають у вигляді сміття десь в кущах.

Я впевнена, що наш край заслуговує на більшу повагу і є ті туристи, які шанують. Стала рити в інтернеті і знайшла таких ентузіастів. Команда «Just so» закарбовує наші краєвиди, щоб вони розлетілись в вигляді листівок по всьому світу. «Сьогодні ми відчуваємо бум посткроссінгу (обмін листівками по всьому світу). Вочевидь, людям хочеться,як раніше, отримувати справжні листівки до яких можна доторкнутися. Це дуже популярно. Я і сама користуюся листівками»,- розповідає Олександра, ідейна натхненниця проекту.

«Між собою ми жартуємо, що продукція «Just So» відвідує більше країн, ніж ми самі. Клієнти дарували наші товари своїм друзям з Польщі, Латвії, Німеччини, Іспанії та інших держав. Наразі серед тих країн, про які нам відомо, що туди потрапляли наші листівки, найекзотичнішою є Морокко», – сміються друзі.

Листівки одесити створюють для різних цілей. Вони вам допоможуть зізнатися у коханні, вибачитися, сказати про щось важливе і нагадають про красу первомайських ландшафтів, де ви провели незабутній вікенд. Свою любов до природи одесити доводять не тільки словом, а й ділом. «В Мигії завжди на мене чекає натхнення. Все дуже гарне, але і сміття вистачає»- зітхає Станіслав, фотограф проекту «Just so». Цей проект є дружньо-сімейним і зібрав однодумців, то хлопці й дівчата однаково несуть еко-тему в маси. Всі вони вже три роки сортують сміття і відмовились від поліетиленових пакетів. На зміну їх використовують давно відомі авоськи і вам радять. Запевняють, що це стильно і молодіжно.

Друзі, команда «Just so» радо надала нам свої товари для розіграшу. Шукайте нас та їх в Instagram. Долучайтесь до розіграшу і неодмінно вигравайте!

Ксенія Мініна

  

687 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4