Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Після розмови з дільничними молодий чоловік прибрав усю галявину – поліція

Довкілля, НОВИНИ, Події 12.05.2018

Чоловік усвідомив наслідки своїх протиправних дій. А складений на нього протокол буде завжди нагадувати, як саме ніколи не потрібно чинити. Виплачувати штраф (від 340 до 1360 грн) чи ні – вирішуватиме адмінкомісія.

Первомайські дільничні встановили та притягнули до відповідальності чоловіка, який викинув сміття на галявині.

6 травня газета “ТВ Всесвіт” опублікувала інформацію про те, що один із місцевих мешканців став випадковим очевидцем, як близько 10 ранку 5 травня невідомий чоловік викинув сміття з причепа свого легкового автомобіля просто на галявині, розташованій у живописній місцині, неподалік с. Грушівка Первомайського району.

На жаль, очевидець події мав нагальний брак часу. Все, що він встиг зробити, – це сфотографувати правопорушника та повідомити йому, що даний факт буде ним оприлюднено. Та майбутнього «героя світлини» це не зупинило.

Дільничні офіцери поліції Первомайського відділу поліції – капітани поліції Андрій Балема та Тихон Дуд’єв – провівши розшукові заходи, встановили особу, причетну до вчинення вказаного правопорушення.

Ним виявився 24-річний місцевий мешканець, який, як з’ясувалось, позитивно характеризується сусідами, є гарним сином, чоловіком та батьком. При спілкуванні він розповів дільничним, що коли прочитав новину про себе, він, так би мовити, побачив свій вчинок зі сторони – очима сторонніх читачів. Не бажаючи бути поганим прикладом для своїх дітей, чоловік поїхав та прибрав галявину від сміття, яке там також хтось викинув ще до нього.

Відносно чоловіка було складено адміністративний протокол за ознаками ст. 152 КупАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів». Санкція вказаної статті передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу на громадян у розмірі від 340 до 1360 грн. Рішення по справі прийматиме адміністративна комісія.

Капітан поліції Андрій Балема зазначив, що залишає надію той факт, що чоловік самостійно усвідомив можливі наслідки своїх протиправних дій до навколишнього середовища і, вирішивши все виправити, прибрав сміття ще до того, як до нього приїхали поліцейські. Але нехай складений на нього протокол буде завжди нагадувати, як саме ніколи не потрібно чинити.

Дільничні офіцери поліції закликають громадян дотримуватись норм чинного законодавства щодо збереження довкілля та правил благоустрою, та попереджають, що порушення закону тягне за собою настання адміністративної та кримінальної відповідальності.

Шановні громадяни, поважайте насамперед самі себе і те місце, де ви живете, пишуть з поліції Миколаївської області.

Читайте також: Як достукатися до українців, аби вони перестали палити сміття

  

1165 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4